Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (1)

Eastlake Studio has designed the new offices of packaging design company Equator Design. The new offices are located in Chicago, Illinois.

Upon realizing rapid growth, Equator retained Eastlake to design a larger office in the same building less than two years after our initial design. As a global packaging design and branding firm, it was important for Equator to identify key locations to display in-progress work, as well as areas to implement wall tattoos.

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (10)

Incorporating whimsical sea creature line art into the space, the workplace has a creative edge fit for a design firm. Additionally, the murals help communicate Equator’s design process to both clients and recruits.

Design: Eastlake Studio
Project: Equator Design offices
Location: Chicago, Ilinois, US
Area: 1393 sqm
Muralist: Jason Brammer
Photography: Steve Hall – Hedrich Blessing Photography

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (9)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (8)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (2)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (7)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (6)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (5)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (3)

Equator Design Offices in Chicago by Eastlake Studio (4)

Thank you for reading this article!

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Radical Remodel of an Eichler-Era Townhouse / John Lum Architecture

This radical remodel of an Eichler-era townhouse consisted of replacing a confusing floor plan with an open-concept design. A new sky-lit, steel staircase connecting all three levels, transforms the formerly dark interior into a sunlight-drenched space.

Hidden Vallery Desert House / Wendell Burnette Architects

This small humble house sited on a south-facing desert slope extends a prominent flow of pinkish-red schist-shale into a simple elevated plinth that parallels the contours of the site, which run east-west. Hovering above the plinth is a large shade canopy that embodies the necessary sustenance for this shelter as a home.

Carlton Terrace / Windust Architecture x Interiors

Carlton Terrace is Period Victorian at front; light, angular and dynamic at rear. The owners asked for a break from the past. A mature couple, with a large and extended family, looked forward to new spaces filled with natural light, all-year living, and the ability to connect visually with their surroundings.

Tumbleweed Residence / Alterstudio Architecture

The Tumbleweed Residence reflects the owners' desire to embrace a surrounding expressed in simple materials -steel, concrete block, wood- and celebrates craft and evidence of the hand in the construction.