New Masquespacio Office in Valencia

New Masquespacio Office in Valencia (1)

Masquespacio recently has renovated its offices in Valencia, Spain. Masquespacio is an award winning creative consultancy created in 2010 by Ana Milena Hernández Palacios and Christophe Penasse. Combining the 2 disciplines of their founders, interior design and marketing, the Spanish design agency creates branding and interior projects through a unique approach that results in fresh and innovative concepts.

The design from Masquespacio’s workspace starts with the redesign of the design studio’s brand image set up on one hand by its logotype and on the other by its icon ‘Mas’, better known as ‘More’ in English. The letter ‘S’ in this case divides each of the graphic applications in two dif-ferent parts; a division that symbolizes the added value offered by the creative consultancy in each of its projects. Regarding to the colour election of the brand, it allows to play continuously with the various brand’s colours and choose the most “trendy” colour for each moment and project. This fact shows clearly the versatile nature from Masquespacio as a multidisciplinary design studio that works both on commercial as well as exclusive projects. The same concept is used for the interior design that plays with the different colours and partitions from the brand’s identity.

New Masquespacio Office in Valencia (2)

Ana Milena Hernández Palacios, creative director of Masquespacio: “Although it is a working space every moment we looked to incorporate decorative elements, besides vivid colours and upholstered furniture with the aim to create a warm atmosphere above just designing a place to work at.”

New Masquespacio Office in Valencia (3)

Entering the space, we meet a waiting room that at the same time do its job for more casual meetings and includes Masquespacio’s recently designed Toadstool collection. The right space on the other hand is di-vided in 2 different areas; Here we can encounter a meeting room, as well as the senior designer workplaces, separated as 2 individual cubes. The upper room at the same time follows Masquespacio’s identity palette of colours and finishes.Last but not least some plants add a green touch to the working space from the Spanish design studio.

Project: Masquespacio Office renovation
Interior Design: Masquespacio Studio
Photography by Bruno Almela

New Masquespacio Office in Valencia (4)

New Masquespacio Office in Valencia (5)

New Masquespacio Office in Valencia (6)

New Masquespacio Office in Valencia (7)

New Masquespacio Office in Valencia (8)

New Masquespacio Office in Valencia (9)

New Masquespacio Office in Valencia (10)

New Masquespacio Office in Valencia (11)

New Masquespacio Office in Valencia (12)

New Masquespacio Office in Valencia (13)

New Masquespacio Office in Valencia (14)

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Scandinavian Minimalism Meets the Rough Aesthetics in Tribeca, New York

Most lofts are dark in the middle, but this space has windows on three sides, plus an enormous skylight creating this amazing light Scandinavian minimalism that we love. In the old days it was a paper factory, and in the old oak floors you could see the oil stains and mounting screws from where the machines had been.

Casa Botelho – Stunning Residence in Central London

This stunning residence in central London was designed by Joao from Casa Botelho. Joao has been shortlisted for the International Design and Architecture Awards 2017, so he's a bit of a hot topic at the moment.

The Recyclable House / Inquire Invent Pty Ltd

The Recyclable House was designed and built by Quentin Irvine, Managing Director of Inquire Invent Pty Ltd. Aesthetic inspirations for the house were drawn from iconic Australian galvanised steel wool sheds, hand crafts and industrial.

Summerhill House in Midtown Toronto / Atelier Kastelic Buffey

The new 3,900-square-foot Summerhill house utilizes the foundation and side walls of a previous house on site, and occupies the footprint of the original building with only a modest expansion at the rear. The three-storey datum of the neighbouring homes is maintained.