Westbay Passive House by BattersbyHowat Architects

An innovative fusion of beauty and efficiency, Westbay Passive House in West Vancouver sets a new precedent for net zero energy buildings across the globe.

Mother Mary Sconce Powell & Bonnell Designed by Jake Oliveira

The iconic depiction of the halo in Romanesque art served as the visual origin point for the Mother Mary Sconce. Designer Jake Oliveira set out to create a luminaire that would honour a mother’s protective

Architect Connects Two Gabled Volumes, Separating Public & Private Functions of this DC Home

BlueStar Design Build engaged Teass/Warren Architects to renovate the property, which was set on a steep & narrow lot.

Biosphere Office by MONO Architects

The Biosphere office was built using a minimalistic approach, but with careful attention to detail, giving the office a modern feel while also being a comfortable working place.

Weave House, Jakarta by Wahana Architects

Facing the context of this location, we implement a unique building façade that combines aesthetics while creating privacy as to maintain the safety of the residents of the house.

Kozo, a Boutique Condominium by Jonathan Kuhn

Kozo boutique condominium features three one-bedroom, one-bath residences, four two-bedroom, two bath residences and one three-bedroom, three bath residences

22nd St Apartment by Jane Kim Design

The client’s contemporary art and object collection feels right at home among light oak millwork, subdued marble accents, and contrasting black and white graphic tile and wall coverings.

Little Barn Laneway Suites by Creative Union Network

The design process was complicated by the non-compliance of the existing building with Toronto Laneway Suite by-laws. Creative Union had to come up with innovative ways to design the new interior

House-within-a-House, London by Alma-nac

alma-nac has completed a new self-build family home in South East London. In a city where land is scarce House-within-a-House offered a solution for densifying low-rise residential plots on the fringes of the city.

The Bear Production Studio by Pollen Architecture & Design

This renovation project adapts an existing garage into a flexible live / work space for the client’s home office.

Subscribe to our newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.