apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (6)

Designer Dymitr Malcew has conceived the apbc offices in Kuala Lumpur with the intention to redefine the conventional office spaces, sometimes characterized by a  heavy and colder atmosphere. Dymitr Malcew tried to create a calming environment, inspired by nature, dotted by surprising decorative elements. Located in the bustling city’s main shopping, entertainment and tourism district, the new serviced office occupies the 16th floor of The Pavilion Tower at 10,473 square feet, incorporating natural materials to provide a comforting yet conducive working environment.

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (2)
The strong presence of the natural elements as decor makes you experience a new story at each corner. If you walk from one office to another, you get the feeling that you are walking among trees because the walls are lined with timber strips that simulates trees. The black office from the reception is carved of natural stone. The boardroom is decorated with pop-art red flowers, while the offices have butterflies as the main decorating theme. The offices are named after various species of birds. Overall, the apbc offices have a warm atmosphere, encouraging creativity and offering you a holistic experience.

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (3)

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (5)

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (4) (Custom)

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew (1)

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Roofless House / Craig Steely Architecture

Unlike it’s neighbors, Roofless House is not fenced off at it’s street perimeter. A meadow of native grasses flow from the sidewalk with existing oaks, redwoods and newly planted birch trees flowing inside and outside of the curving wooden wall.

A Modern Country Home Featuring Minimalist Geometry and Natural Finishes

The architecture of this modern country home is a synthesis of natural materials, such as stone and wood, and simple geometric shapes. The façade’s modern design combines stone and wood: the exterior finish, featuring warm shades of travertine and larch, completes the image of an inviting, cozy and modern country home.

Garden Wall House / Sarah Kahn Architect

The Garden Wall house had to sit alongside the existing studio/garage building, allow for direct entry to the second dwelling from the lane way plus maintain access into the garage and to the studio above whilst retaining sunlight in the existing studio room, where the owner worked.

Taula House – Multi-Generational Family Residence by M Gooden Design

Taula House is a single-family residence designed for a multi-generational family in the Preston Hollow Neighborhood of Dallas, Texas. The name “Taula” House is derived from the Sanskrit word meaning “Balance.”