Great Britain Apartment / Leopolis Architecture Group

- Advertisement -

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group

Great Britain Apartment was designed for the young couple that keeps up with times and soon plans to expand their family. The apartment is located in a new residential complex “Great Britain” in L’viv at the top, fifth floor.

The developer provided two rooms and our task was to organize the space for a third one. Customers ‘ wishes were fulfilled by reducing the area of the corridor and the establishment of a convenient system of sliding partitions that separate the living room from the bedroom area.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 1

The apartment is prevailed by bright colors. Many wooden elements and domination of white color create the feeling of lightness and naturalness. A special player here is yellow, which is present throughout the apartment and sets the special mood.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 2

Cuisine space was enhanced by combining it with a balcony. Breakfast and lunch are expected to be filled with light, which enters the room through the large windows.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 3

In the living room draws attention real wood-burning fireplace, made of the white brick. Glass partitions separate bedroom and living room and visually increase the space.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 4

In addition to the sIeeping area in the bedroom is organized workplace. Since the couple thinks about the future and is planning a baby, we designed a nursery.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 5

The bathroom in the apartment has two entrances – from hallway and bedroom. A small, but comfortable shower is situated in a separate room.

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 6

A special feature of the apartment is a large spacious terrace area of 19 square meters. It is equipped with all the necessary flues for the barbecue.

Design: Leopolis Architecture Group
Project: Great Britain apartment
Location: Lviv, Ukraine

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 7

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 8

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 9

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 10

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 11

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 12

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 13

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 14

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 14

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 15

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 16

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 17

Great Britain Apartment - Leopolis Architecture Group 18

- Advertisement -

Two-Storey Family Apartment in Rome Exhibiting a Powerful Character

A bright two-storey family apartment, open to the view on Villa Ada, green area of Rome. Studio Strato has designed the renovation of the house aiming to make external and internal spaces communicate and to enlarge the living environment as much as possible, projecting it into the green of a historic city park.

Contemporary Alterations and Additions to an Existing Weatherboard Edwardian Residence in Melbourne

This project is for modest yet highly detailed contemporary alterations and additions to an existing detached weatherboard Edwardian residence with a rear Western aspect in Camberwell, Victoria. As well as the proposed living area additions, the brief called for the upgrading of existing bath rooms, wardrobes, improved internal circulation, the provision of a swimming pool, and landscaped utility areas.

Long Island Residence: Renovation and Conservation by CDR Studio

Long Island Residence is a family home designed by New York- based CDR Studio. Description by CDR: The Long Island Residence is located in a...

Modern Kiev Apartment Designed for a Young Family / Martin Architects

This modern Kiev apartment has a total area of 100 sq.m. Is located on one of the old streets of Kiev, which adjoins the mysterious Podol - Glubochitskaya.

At Will Apartment, Combination of Elegance and Industrial Design

At Will Apartment - interior design project realized by Ganna Design Studio - is distinguished by the combination of elegance and raw industrial elements. Apartment is located in Taipei, capital of Taiwan. 

TLV Duplex by Blatman Cohen Architecture / Israel

Project: TLV Duplex Architects: Blatman Cohen Architecture & Design Location: Tel Aviv, Israel Area: 130 sqm Year 2013 TLV Duplex is a 130 sqm apartment in Tel Aviv that...

Slope House on the Edge of Lake Rapel, Chile / Hsu-Rudolphy

Slope House is located on the edge of Lake Rapel, two hours from the city of Santiago de Chile. The project is composed of three levels. On the upper floor are the common spaces of the living room, kitchen, dining room, terrace, and services.

Zagorje Traditional Cottage – a Contemporary Architectural Interpretation

Hiza is a cottage designed by Zagreb-based Proarh Studio (founded by architect Davor Matekovic). The objective of the project was a contemporary reinterpretation of traditional cottage architecture from the region Zagorje, Croatia.

Peekaboo Residence in Melbourne / Native Design Workshop

Mum and Dad, our clients, also wanted to be able to have visual connection to the kids both inside and outside of the Peekaboo house, but also be able to have privacy when required.

Flora House by Sanz & Gradolí Architects

Restoration of a town house overlooking two streets with a minor different in altitude between both. The main façade has been maintained along with the two main bays forming the existing construction, with a new side annex being added to this that contains the rear façade and where the garage is housed.

Forest Fairy House by The Mjölk Architects

Forest Fairy House stands at the corner of huge, deep floodplain forest close to Prague. Our clients picked awesome place, in the middle of the woods, situated close to very old village, which was historically used as source of workers for emperor forests.