Natura Collection: Texture Panels and Dividers inspired by organic lines

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (10)

The Natura Collection of texture panels and dividers is inspired by the rugged outdoors of Utah’s very own backyard and vast and various terrain. With eleven texture patterns to choose from, each is inspired by organic lines and repetitions including waves, circles, hexagons and squares that appear in nature, making it possible for you to bring the ‘outside’ inside.

Manufactured from real wood, a Baltic Birch Plywood core, Natura patterns expose the layers beneath the surface resulting in an individual and unique panel every time. With variations in color and character, you truly create a one-of-a-kind design with a one-of-a-kind product. Each pattern is designed to run continuous both horizontally and vertically across a standard 48″ x 96″ panel with the ability to customize to the very sizes and dimensions of your project. Natura panels are the unique and creative way to sculpt 3D depth and dimension inspired by the outdoors. Photo and information provided via e-mail by Soelberg Industries 

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (13)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (14)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (11)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (9)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (12)

NaturaCollection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (15)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (8)

Natura Collection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (3)

NaturaCollection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (5)

NaturaCollection - Soelberg Industries - www.homeworlddesign. com (7)

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Architect Luca Compri Combined Wood and Iron to Modernize a 1960s Apartment

The project is a renovation work which has completely changed the distribution and the interior space of a 120 sm apartment built in the 60’s in Varese. The old partition walls and the long corridor have been demolished to give place to three big boxes inside the apartment