i29 Interior Architects

Open Park Villa / i29 architects

In Limburg, a former military terrain has been transformed into a residential park area. This green space houses 43 spacious plots nestled in a wooded environment while preserving the existing road network and green structure as much as possible.

i29 Converted a Neglected 17th Century Canal House into a Bright Home

i29 converted a neglected 17th century canal house into a bright home with unexpected views and room for discovery. The house is located along the canals near Amstelveld, originally constructed in 1675.

Floating Home by i29 architects

Floating home by i29 architects is part of Schoonschip, a new floating village of 46 households that aims to create Europe’s most sustainable floating community.

Home for the Arts in Amsterdam by i29 interior architects

In a former industrial area in the north of Amsterdam, this apartment building was built for people providing freedom to all co-design their own homes.

Outside In House by i29 Interior Architects and Bedaux de Brouwer

The Outside In House is built for effective use of energy, with geothermal energy storage, a heat pump, and solar collectors on the roof.

Tiny Holiday Home Designed from the Inside-Out

In the middle of nature at the Vinkeveense plassen, i29 interior architects and Chris Collaris designed a tiny holiday home. With a footprint of only 55 m2 this house still has a luxurious feel of space, and all around panoramas to the surrounding nature.

Light-Filled Eco Villa with a Minimalist Interior and Exterior Design

i29 interior architects worked on the interior of a eco-villa which was designed by Paul de Ruiter architects. A minimal approach to the materialisation and detailing of the building is a core value of both the interior and exterior design.

An Old Amsterdam Apartment Transformed by i29 into a Fresh Loft

A former rental apartment in de Pijp, Amsterdam is transformed by i29 into a fresh and spacious loft. Originally, this old Amsterdam apartment had many rooms and scarce daylight. The main objective was to achieve maximum use of natural light and to create a spatial experience.

Room On The Roof Above the Amsterdam

Room On The Roof is an artist workspace in the tower above the Amsterdam de Bijenkorf store. This aerial eerie in the heart of...