New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects

- Advertisement -

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (5)

Norbella Media Agency has new offices in Boston, designed and completed this year by ACTWO Architects.

Description by ACTWO: Norbella’s home in the south end is a true expression of the company itself: eclectic yet focused, streamlined but exciting, contemporary in a way that learns from the past. The fast growing “Media Plus” group was looking to harness the charm of a south end manufacturing building with fantastic views of Boston, but create something that caters to the young and inventive employees and clientele.

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (4)

This was achieved by keeping much of the finish materials – old brick walls, worn wood columns and beams – and adding in a mixture of old and new. Reclaimed barn siding was repurposed into tables and a reception desk, while extruded industrial mesh was used to divide the entrance from the open work space. Sleek new tile flooring complements the warm worn leather benches.

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (2)

The central kitchen and lounge connects the front and back open office spaces, while small meeting areas, including phone booths, high top work areas, and a quiet zen room, line the edges of the office. Photography Greg Premru. For more information visit ACTWO Architects

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (1)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (6)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (10)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (11)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (12)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (8)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (9)

New workplace for Norbella in Boston by ACTWO Architects (7)

- Advertisement -

Three Story House Renovated by Stelle Lomont Rouhani Architects

An existing three story house perched in the trees of Amagansett was in dire need of repair. Breathtaking views from the roof deck made the decision to renovate rather than replace the structure an easy decision.

apbc offices in Kuala Lumpur by Dymitr Malcew

Designer Dymitr Malcew has conceived the apbc offices in Kuala Lumpur with the intention to redefine the conventional office spaces, sometimes characterized by a ...

Intriguing Geometric Home with a Forest Panorama in Virginia

Rolling topography, open fields and woodlands comprise a 24 acre site in Rappahannock County, Virginia where this new house is located. Extensive site investigation, including erecting scaffolding at various locations, resulted in the placement of the house high on one of the hills, overlooking a meadow at the base of woodlands.

Kenwood Lee House / Cousins & Cousins

Kenwood Lee House offered a rare opportunity; the client, a successful builder, was also the main contractor with an exceptional ability to interpret and deliver the architect’s design. Their mutual obsession with attention to detail proved instrumental in creating the family’s dream home.

How to Create a Personalized Space for Your Pet

As much as we all love our pets, very few of us spend much time decorating their area of the home. The pets’ food...

Kensington Town House – Complete Rebuild by Rodic Davidson Architects

Kensington Town House is a project completed by London-based Rodic Davidson Architects. Elite Designers were the lead structural consultants for the complete refurbishment of this...

L-Shaped Villa Featuring Large Openings, Clean Surfaces and Bohemian Luxury

The single house "olion" is situated in an olive grove with olive trees planted in the beginning of the 16th century, in Thassos island. The L-shaped villa, with its functional volumes distinctly separated, unfolds in two levels.

Sausalito Residence is Like a Sophisticated Library of Vinyl Records and Design Books

The original space, a 70’s era home with panoramic views of the San Francisco Bay, lacked the unique charm and character desired to match the client’s eclectic tastes. Seeking to infuse a sense of their unique personal style, the homeowners tasked Feldman Architecture with the challenge of transforming the property into a sophisticated library of vinyl records, design books, and vintage Coca-Cola bottles

First Lessons House / Ray Dinh Architecture

The beauty of this project is the site itself, which overlooks the Portsea Lagoon and Wildlife Reserve. First Lessons House sits low amongst the existing myrtle and tea-trees, at the back corner of the site.

OC Apartment in Vancouver / babienko ARCHITECTS

Located adjacent to Stanley Park and English Bay, the design of this 1500 SF condo unit was initiated to highlight the west view ‘corridors’ framed by the existing concrete columns.

The Crossing House Overlooking Pakiri Beach

Studio2 Architects have designed The Crossing House, a private home built on the original cattle tablelands overlooking Pakiri Beach, New Zealand. Description by Studio2 Architects:...