OGN Project: transform the wall into a playground for line and color

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (1)

The OGN Project, conducted by a team of young Norwegians, gives shape to the modern graphic by materializing it into a series of modular shelves designed to bring colour and joy to any interior. Oh Yeah Studio, Gala and NokoAnna, respectively a graphic designer, an illustrator and a product designer have invested imagination and creativity to transform the wall into a playground for line and colour. The multitude of modular shelves leaves room to the creative initiative, having the possibility to compose your own designs and choose the colours that represents you. The choice of decorative accessories through the used materials, chromatic and shape may contribute to the desired atmosphere and mood. The simple concept and concurrently creative, the power of communication and versatility of the design proposed by OGN Project, can make these modular shelves to become the centre of attention in our room.

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (7)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (2)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (4)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (5)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (6)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (9)

OGN Project transform the wall into a playground for line and color - www.homeworlddesign. com (8)

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

British House Completely Renovated by Scenario Architecture / Scenario House

This British house belongs to Scenario Architecture studio owners and was redesigned by them in order to satisfy their lifestyle. Scenario House is located in...

Victorian Brick House Transformed from Dark and Cluttered into Light and Spacious Home

This project, a Victorian brick house in Islington, comprises of a side and roof extension, as well as extensive internal refurbishment. Featuring open-plan kitchen, dining and living areas on the ground and lower-ground floors, Elfort Road House has been transformed from dark and cluttered into light and spacious.

The Schaller Studio – Boutique Art Hotel inspired by Mark Schaller’s working studio

Boutique Art Hotel, The Schaller Studio is located in Bendigo, Victoria region, Australia, and it is part of the Art Series Hotels chain managed...

Charming 86 Sqm Apartment in Kiev Designed for a Cinema Fan

Boho Studio has completed this charming 86 sqm apartment interior for a young man who is a huge cinema, comics and media art fan. The main idea was to create spacious and welcoming living room.