Amobee Offices / The Bold Collective

Amobee Offices , The Bold Collective

Project: Amobee offices
Architects: The Bold Collective
Location: Sydney, Australia
Size: 7,000 sqft
Year 2018
Photographer: Andrew Worssam

Amobee – a marketing technology company based at 201 Kent Street in the heart of Sydney, approached us to design a workspace that reflected the diverse and fun atmosphere of their office. The interior is divided into distinct zones with specific requirements. These include an open workspace of linear workstations and informal meeting tables; tiered seating space for informal meetings and larger company gatherings and presentations; informal stand up zone for phone calls; the ‘library’ – a quiet space for reading and writing; the ‘treehouse’ – furnished with swinging hammocks; The wellness room – a space for quiet reflection, yoga and a no go zone for all things technological; hush rooms; meeting rooms & boardrooms and a large kitchen with an adjacent breakout and bar.

Amobee Offices , The Bold Collective 1

The Amobee offices was designed with an aesthetically eclectic approach with each area being visually unique. There are some fun focal points of this fitout including the large illuminated ‘Amobee’ letters and green canopy at reception, large bulb signage for their “Hive Bar” (A play on words of their brand Amo-bee) and plenty of foliage scattered around the space to create a mini oasis.

Amobee Offices , The Bold Collective 2

Amobee Offices , The Bold Collective 3

Amobee Offices , The Bold Collective 4

Amobee Offices , The Bold Collective 5

Amobee Offices , The Bold Collective 6

Amobee Offices , The Bold Collective 7

Amobee Offices , The Bold Collective 8

Amobee Offices , The Bold Collective 9

Amobee Offices , The Bold Collective 10

Amobee Offices , The Bold Collective 11

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Black Rock House by Sheppard & Rout Architects

A two level family home built into the hillside of a sloping site on a small peninsula between Charteris Bay and Diamond Harbour, Banks Peninsula. The stone-clad base holding bedrooms is sunken into the land while extensive glazing opens the living level up to dramatic views. An organic roof form floats above this with the fascia clad in GRC paneling.

Rammed Earth House Connected to the Mountainous Landscape of Cardrona Valley, New Zealand

This rammed earth house for a young family is arranged in 3 distinct wings, each with a different orientation for sun, view and connection to the landscape. The construction includes rammed earth walls, which are formed in-situ and provide both the interior wall finish and exterior cladding in its single solid mass.

Garage House in Lisbon / Fala Atelier

Portuguese studio Fala Atelier has completed the rehabilitation of a small windowless garage into a home for a young couple. Garage House is located...

Multi-Generational Apartments, India / Spacefiction Studio

The site is a modest 60 feet by 75 feet, in a dense layout of multi-generational apartments five stories tall. It is abutted by roads on the North and West, these being the only sides not having buildings in close proximity.

Dropbox Headquarters in San Francisco / Rapt Studio

Rapt Studio has designed the new Dropbox Headquarters in San Francisco, a wonderful 300,000-square-foot working space. From the architects: The magic of Dropbox is it...

La Frangine House: Conversion of a Former Ski Chalet into a Residence

Located next to the slopes at Stoneham Resort, La Frangine house is the result of the expansion and conversion of a former ski chalet into a main residence. The architectural part of the project consisted in keeping the existing cottage and to design a second separate building connected to the first one.