PhotographerAdam Kane Macchia PhotographyAxiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Project: Axiom San Francisco Headquarters
Architects: BCCI
Design Architect: BHDM Design
Location: San Francisco, California
Project Size: 7,500 sf
Photo Credits: Adam Macchia
Text by BCCI

BCCI partnered with Axiom, a leading provider of tech-enabled legal services, and their New York designers, BHDM Design, to provide architectural and general contractor services for their new San Francisco headquarters. Located in a 1910 brick-and-timber building in the city’s North Waterfront district, the client desired an aesthetic that complemented the building’s original features: soaring ceilings with skylights, exposed rafters, and wood beam structural supports.

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Acting as BDHM’s local liaison, BCCI’s team provided critical insight regarding local building code requirements, conducted regular site visits, and assisted with construction administration which allowed BHDM to be virtually present through progress photos and collaborative technology. BCCI’s architectural team took the very descriptive concept sketches created by BHDM and worked on-site with our field team to build the design vision. This integrated process saved tremendous time on architectural detailing.

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

The result is a stunning new workspace with a casual vibe that takes advantage of the property’s historic elements while also offering modern touches and the latest A/V technology.

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

kitchen by BHDM Design & BCCI

Axiom San Francisco Headquarters by BHDM Design & BCCI

lounge area by BHDM Design & BCCI

interior design by BHDM Design & BCCI

offices, BHDM Design & BCCI

This Private Lake Retreat Offers a Weekend Respite from Urban Life

The Lakehouse by Collective Project is a private lake retreat designed as a space for entertaining, and as a respite from urban life. Located on a steeply sloped and rocky site overlooking the Durgam Cheruvu Lake in Hyderabad

Renovating a Two-Story Terraced House – 1950s Throwback to the Future

An unloved and long-unsaleable 1950s two-story terraced house in London NW3 has been given a new lease of life and a long and sustainable future by Sanya Polescuk Architects.

New Offices of Non-Profit Organization WFP Innovation Accelerator / INpuls

INpuls has designed the new offices of non-profit organization WFP Innovation Accelerator, located in Munich, Germany. Founded in 2016 in Munich, the WFP Innovation...

Masuto House is a Contemporary Urban Oasis that Emphasize the Feeling of Openness

Masuto is a duplex project in the Melbourne, Australia. The elongated duplex residence is its own contemporary urban oasis; it enjoys an abundance of natural light, has a feeling of openness, is connected to the landscape, is spatially refined and efficient and beautifully textured and sophisticated.

Pacific Palisades House Features Large Open Spaces

The Carrillo Residence occupies a long narrow site on the rim of Santa Monica Canyon with distant views of the Pacific Ocean. Designed for a young couple with two children, the house strikes a balance between the needs of the family and taking advantage of the Southern California climate and views.

Related Articles