Cagliari Apartment Renovation / Tramas Studio

Designer: Tramas Studio / Gabriele Aramu and Mauro Soddu
Project: Cagliari Apartment
Location: Cagliari, Italy
Photographer: Cédric Dasesson

Description by architect: The apartment hosts a family of four, eager to inhabit into a contemporary and minimal space. The living area is characterized by the presence of a bespoke double-sided furniture in wood and Cor-ten, partly equipped TV wall, in the other part is the storage space serving the dining area. A sliding glass window separates the apartment from the level terrace. The lighting system accompanies and emphasizes the geometric lines that characterize the spaces.

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 1

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 15

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 2

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 3

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 4

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 5

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 6

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 7

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 8

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 9

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 10

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 11

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 14

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 12

Cagliari Apartment Renovation, Tramas Studio 13

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Osborne Apartment in New York / Fogarty Finger

Set in the landmarked 19th century Osborne apartment building, Fogarty Finger designed and renovated this sprawling split-level apartment for a young family hoping to...

Salisbury House by Julian Guthrie Architecture

Our clients purchased Salisbury House on a large west facing section as a gutted shell with a new concrete slab poured for a garage addition to the street frontage, and a slab at the rear of the villa for additional living spaces.

This Two-Story House Has a Central Living Room that Can Be Fully Opened

Balakrishnan residence is a two-story house laid on an east-west axis to maximize the benefits of passive solar throughout the year. Tall pines that surround the home inspired the vertical exterior siding. Movement through the home is choreographed to views and natural light.

A Wooden Hillside Cabin by Kappland Arkitekter on the Island of Stokkøya, Norway

This is an all-year cabin for a family of five at Stokkøya, an island situated on the outermost coast of Trøndelag, Norway. Situated on a hillside, the site offers dramatic views in two directions