Office DesignCapreit Office Space Renovation in Toronto

Capreit Office Space Renovation in Toronto

Capreit Office Space Renovation in Toronto 2

Architects: Quadrangle Architects
Project: Capreit Office Space Renovation
Location: Toronto, Ontario, Canada
Completion: 2016
Photography: Nanne Springer
Text by Quadrangle Architects

From the architect: Spanning three very different heritage brick and beam buildings, this technically complex renovation opened up previously closed-off workspaces and exposed the character of the original buildings buried underneath previous renovations. CAPREIT’s brand identity and geographic footprint were integrated into the final design, creating a unique office reflecting the dynamic culture of the client.

Capreit Office Space Renovation in Toronto 3

Capreit Office Space Renovation in Toronto 4

Capreit Office Space Renovation in Toronto

Capreit Office Space Renovation in Toronto 1

Capreit Office Space Renovation in Toronto 5

Capreit Office Space Renovation in Toronto 6

Capreit Office Space Renovation in Toronto 7

Capreit Office Space Renovation in Toronto 8

Capreit Office Space Renovation in Toronto 9

Capreit Office Space Renovation in Toronto 10

Capreit Office Space Renovation in Toronto 11

The Hotel Britomart by Cheshire Architects

As a building, The Hotel Britomart is a 10-storey object crafted from hand-made clay bricks, its rough surface punctuated by a constellation of sleekly glazed windows, its mass appearing to hover weightlessly over an urban tapestry of cobbled lanes and dockside warehouses.

The Bear Production Studio by Pollen Architecture & Design

This renovation project adapts an existing garage into a flexible live / work space for the client’s home office.

Kozo, a Boutique Condominium by Jonathan Kuhn

Kozo boutique condominium features three one-bedroom, one-bath residences, four two-bedroom, two bath residences and one three-bedroom, three bath residences

Renovation Work in Gran Vía de las Corts Catalanes, Barcelona

Construction and management of the complete refurbishment of this 150 m2 flat located on the Gran Vía de Barcelona. The project for the corridor was designed by the architect Gerard Puig Freixas

M House – A Successful Modification for More Natural Light

Small but very pleasant, this project realized by MAKE Architecture highlights the way in which a modest modification and an addition can bring a...

Related Articles