facebook

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (1)

Casa Largo dos Martires lies adjacent to a small public garden in the centre of Silves – a picturesque town in the Algarve hinterland, Portugal. The 250 year old town house has been fully renovated by the Silves-based Studio Arte.

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (1)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (10)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (9)

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (2)

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (3)

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (13)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (2)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (11)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (3)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (4)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (5)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (6)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (8)

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (12)

Casa Largo dos Martires designed by Studio Arte (11)

Largo dos Martires House designed by Studio Arte  (7)

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Invercargill House / Mason & Wales Architects

Located in Southland, New Zealand, Invercargill House is a rural-styled house designed by Mason & Wales Architects. The house is arranged skilfully in a free-flowing plan interconnected by...

The Crafted House / Bringing Craftsmanship To A Georgian Townhouse

The Crafted House has been extensively refurbished to create a family home with rich and tactile interiors. De Rosee Sa architects in collaboration with...

Loewinger House / Shevi Loewinger + Ravit Kaplan

The Loewinger house has a main living space/kitchen with huge windows in both sides and a high tilted ceiling, ranging from 13 feet at the front to 20 feet in the back, facing the huge tree and the mountain.

Private Retreat Designed for Experiencing the Passage from Forest to Sea

Located at the juncture where a forest opens onto the bay, the Shore House was designed to capture both the intimacy of the wooded site and the expansiveness of the open water.

Amazing Seaside House Designed by Paul Massey

Seaside House is situated on the UK coast in West Cornwall, and was excellent illustrated in a project conducted by photographer Paul Massey. Dreamy days and cosy nights by the sea are the order of the day in this luxury coastal retreat in Mousehole.

Private Loft Monza by Lissoni Associati

Private Loft Monza is a conversion and renovation project completed by Italian studio Lissoni Associati. Originally a private theatre situated inside a courtyard in the...