Residential ArchitectureHousesCD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxation / Marc...

CD Pool House – Simple Yet Elegant Space for Relaxation / Marc Merckx Interiors

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (1)

CD Pool House is a simple yet elegant space designed by Belgian designer Marc Merckx.

Project description: The structure’s defining feature is its sleek, dark façade. Stretches of straight timber merge with black-framed glass and a metal trellis. The darkened wood continues throughout the interior, along with light gray walls and concrete details.

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (10)

The pool sits directly parallel to its house and is equally beautiful. Green, glassy tiles create a soothing aesthetic reminiscent of an ancient Roman bath. As a bonus, the peaceful water allows for a gratifying reflection of the stunning house and its wooded setting.

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (7)

Black outdoor, custom made furnishings blend seamlessly with the pool house, while the light interior furniture provides a refreshing juxtaposition to the structure. CD Pool house is the perfect design for a refreshing and relaxing getaway

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (3)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (4)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (2)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (8)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (9)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (6)

CD Pool House - Simple Yet Elegant Space for Relaxing Marc Merckx Interiors (5)
Thank you for reading this article!

110 square Meters Apartment with Retro and Vintage Interior

Ekaterina and Anton Korneev designers have made this interior for a pair of newlyweds from Pirogovo, Russia. The 110 square meters apartment has a...

Muswell Hill Victorian Villa Gets a Contemporary Extension

As the house is built on a hill, the stair is an important part of the design. It is the visual focus of the home and links the new and old buildings. The glazed ceiling above provides glimpses up to the sky and trees that makes the house feel bigger.

Pirie Street Extension by Preston Lane Architects

Pirie Street Extension reclines back onto a hill in New Town and gazes at the mountain, providing an outward focus to what was an internalised but charming 1910 cottage. 

Lucron Office in Bratislava / Čechvala Architects

The new LUCRON office layout is divided into two parts. The northern part consists of offices formed in a traditional way with an exception of an inner core that includes all service areas.

Sunset Magazine Offices / RMW Architecture & Interiors

Architects: RMW Architecture & Interiors Project: Sunset Magazine Offices Principal in Charge: Terry Kwik Location: Oakland, California, USA Area: 16,800 sq ft Photography: Jasper Sanidad RMW Architecture & Interiors...

Related Articles