Residential ArchitectureHousesMediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (19)

This is an old house in Barcelona, recently renovated by José Luis Hausmann. The house has two floors and a terrace and was once a dark and dilapidated garage. Located in El Poblenou, near the beach, the house is now bright and hot, with a gorgeous Mediterranean charm. Source Micasa

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (5)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (12)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (4)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (9)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (2)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (13)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (16)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (18)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (11)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (3)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (6)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (10)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (14)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (17)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (15)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (1)

Mediterranean charm and freshness in this former garage in Barcelona (7)

Mediterranean decor and freshness in this former garage in Barcelona (8)

St. Helena Residence by Zack | de Vito Architecture + Construction

The St. Helena Residence sits atop the western edge of the Vaca Range overlooking St. Helena and the Napa Valley. The house is perched on a ridge with valley views to the west and forest views to the east, nestled amongst the natural rock outcroppings, and native Oak and Manzanita trees.

Jyuhe Wall Shelf Series by Taeg Nishimoto

The Jyuhe Wall Shelf Series by Taeg Nishimoto explores the notion that when the material is recycled for another life, it should acquire a completely new image and association rather ...

Olivo Restaurant / Architect Pierluigi Piu

Architect Pierluigi Piu has designed the Olivo Restaurant in London, UK, in 2016. In this new restaurant, refurbished 25 years after he first designed it,...

Under The Tree Residence by Arent&Pyke

In the home stretch of their addition designed by Welsh + Major architects, Arent&Pyke were engaged to complete the home with furniture, decorative lighting and art.

Open Kaart Designed a Painting Workshop on the Structure of an Old Shed

The long cherished wish of a private painting workshop became reality in the backyard. An unsightly shed grew to a light studio with attic. The side walls of the barn remained as witnesses for those who couldn’t believe this would be possible.

Related Articles