Residential ArchitectureLoftsThe Baby Loft by INRE Design

The Baby Loft by INRE Design

The Baby Loft by INRE Design

Project: The Baby Loft
Architects: INRE Design
Location: Verkhnyaya Maslovka, Moscow, Russia
Year 2020
Photo Credits: Sergey Krasyuk
Text and photos: Courtesy of INRE Design

The Baby Loft is a two-story space with the second row of windows. On the first level, there is a large playroom with a functional fireplace and a kitchen. On the second floor, there are two children’s bedrooms and a bathroom with a shower. The living room is made in light neutral colors. Puffs and children’s toys will be a bright accent of this space. In the kitchen there is a refrigerator “Smeg” colored like the Italian flag, a playful “imprint of life”: the apartment’s owners are interested in Italian culture.

The Baby Loft by INRE Design

The Baby Loft by INRE Design

fireplace, INRE Design

The Baby Loft by INRE Design

The Baby Loft by INRE Design

Subscribe to our newsletter

Modern Loft Apartment in Vilnius / Dizaino Virtuve

The modern loft apartment interior was inspired by the architecture of the surrounding old town. The key task and challenge of the architect was to create the feeling of space, which has been achieved by joining the kitchen with the living room

West London Home Completely Remodelled by Cox Architects

This 2000 sq ft West London home was completely rebuilt from the inside out and 500 sq ft of basement added to create a 5 bed, 4 bath family house with two double reception rooms. The project was completed by London-based studio Cox Architects.

The Elements House in Hampshire by AR Design Studio

The Elements is a private new build house in Hampshire, completed in early 2017 by Winchester based architects AR Design Studio. Adjacent to the stunning River Hamble and its popular marina, it is nestled within meadows rich in native wildlife.

Oak Lane House in Rural Suffolk / Cassion Castle Architects

Inspired by local farm buildings, the exterior at ground floor level is entirely masonry (knapped flint with steel corners) while the exterior at first floor level is clad in black timber. The ground floor of the Oak Lane house is separated into wings which define external spaces around the building.

Black & Milk Coffee Shop by Ponomarenko Bureau

The layout is organized in such a way that the queue for coffee can gather in the container, couples can come and sit against each other

Recommended Stories