Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Project: Wales Residence
Architects: Flavin Architects
Location: Lincoln, Massachusetts
Year 2018
Photographer: Nat Rea Photography

Flavin Architects was chosen for the renovation due to their expertise with Mid-Century-Modern and specifically Henry Hoover renovations. Respect for the integrity of the original home while accommodating a modern family’s needs is key. Practical updates like roof insulation, new roofing, and radiant floor heat were combined with sleek finishes and modern conveniences.

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

kitchen, Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

living room, Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

bedroom, Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

bathroom, Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Wales Residence: Mid-Century-Modern Renovation by Flavin Architects

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Cascading Creek House Generously Embracing Surrounding Nature

Designed by Bercy Chen Studio, Cascading Creek House was conceived in agreement with geographical elements of Central Texas, with the intention to benefit of...

Magnificent mansion in Santa Fe, by John Midyette

This magnificent mansion is located on a property of 32 acres near the center of Santa Fe, located in the prestigious La Tierra Nueva....

Multi Tier Shelf System by Kalo / Dubai

The MULTI-TIER SHELF system has shelves that rest on vertical slanting legs without any hardware connections. They're pinned to the topmost shelve with a...

Rambla Catalunya Penthouse Revitalized Into a Bright Home

The Rambla Catalunya penthouse formed by two hexagons that connect at right angles and a large outdoor terrace made the distribution project the most complex part.