Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign

- Advertisement -

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (1)

Transfodesign has designed this apartment for Casc Antic, a real estate agency in Barcelona. For the manufacture of furniture the designers have used recycled materials.

Description by Transfodesign: We were hired by the real-estate agency Casc Antic to design and produce the furniture for one of their apartments. To meet the modern industrial look they asked for, we “transfodesigned” reclaimed wood, discarded lamps and objects and old steel pipes. At the end there was one more customer happy and a little less trash on the planet. For the outcome please check the photos gallery below. Design by Transfodesign

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (14)

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (15)

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (2)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (18)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (17)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (5)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (4)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (8)

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (10)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (13)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (11)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (16)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (7)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (12)

Apartment at Rambla de Raval by Transfodesign (3)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (6)

Apartment Rambla de Raval by Transfodesign (9)

- Advertisement -

Tasman View House / MODO Architects

Tasman View House is a low maintenance sleek home on the foothills of the Richmond Ranges. An extra thick insulated envelope of metal roofing and aluminium cladding wrap over elements of cedar shiplap and Fijian Kauri.

Black and White Slow Living Student Apartment

Located nearby universities within Jakarta, Indonesia, the apartment targeted students within the area with the concept of the student center, with facilities that focus on student necessity.

Black Ridge House / Neil Dusheiko Architects

The Black Ridge house is an extension to an existing 3-bedroom Victorian terraced house forming part of the Warner Estate in Walthamstow. The project creates a light filled spacious extension with an open plan kitchen, dining, living area at ground floor.

De Rosee Sa Have Designed a Courtyard Home on the Site of a Former Garage in West London

The client's brief was to demolish an existing single-storey storage garage and construct a new two bedroom courtyard home in an awkward space between rear terraced gardens and a row of 16 garages in West London.

UPHouse in Madrid – a Recycled House into Another House

UPHouse is the tail of a simple operation: the introduction of a space of intimate scale into another space, which, being domestic, is exposed and social. The project indeed adds 50% more area to the apartment by installing a light steel structure and a staircase that allows access to the new upper floor.

Walper Hotel Features Historic Details Combined with a Bold Contemporary Design

The historic Walper Hotel in Canada’s Silicon Valley North is the new hot spot for Kitchener Waterloo’s growing tech community. With newly opened offices of Yahoo, Google and other major tech players, as well as Waterloo’s RIM and the Perimeter Institute

Wide Open House Encompassed by Lush Vegetation in Mexico

The Wide Open House is formed by public and private areas divided into three main floors and half one for various services. On the ground floor a generous living and dining room is located next to the kitchen that integrates a living area.

Concrete Summer House in Costa Esmeralda, Argentina

VP House is a concrete summer house located in Costa Esmeralda, in a seaside neighborhood 13 km north of the city of Pinamar and four hours away from Buenos Aires. The client commissioned a typical concrete summer house for him and his family, but he also requested that the house should accommodate standard uses to allow it to be rented out.

Clovelly Glow Residence / SJS and H Interior Design

Inspired by the generous nature of the clients, and their desire to live a bold and loving life, we collaborated with H Interior Design to create a home imbued with casual warmth, textural layers and an ethereal glow.

Nundah House Has Simple Forms Balanced with Contrasting Colours

Nundah House is a single-family home designed by Kahrtel in Brisbane, Australia. Description by Kahrtel: Unassuming in its appearance, this minimalistic residential dwelling negates the...

A 1960s House Completely Renovated by ÁBATON Arquitectura

Finally, our clients chose a 1960s house with a magnificent garden and with a very robust, compact enclosure. We wanted to "perforate" the facade, no so much as for the house to open up onto the garden, but for the garden to look onto the house.