Appboy Office – Sunny, Airy and Fun Workspace by Homepolish

Appboy Office

Homepolish has designed the new Appboy office, a marketing company located in New York City, US. This carte blanche was totally transformed into a colorful, on-brand representation of Appboy’s awesome app marketing campaigns. Bright sunlight, open areas and mix of mid-century and contemporary furnishings make this midtown office fun and practical for work.

Work and play: rarely do they spend time together. Appboy’s NYC office is the colorful exception to that rule. Packed with personality, the space started as an unassuming white box before we arrived with sleeves rolled up.

Appboy Office 1

The initial task was to compartmentalize the space by adding conference rooms and phone nooks but keeping the main areas – like the kitchen – open and communal. Homepolish designer Lauren added custom touches like the cute chef-ified Appboy logo in the kitchen and the inside jokes lining the walls.

Appboy Office 2

Every detail helps to energize the space and inject the office with the brand’s identity. Even the conference rooms received a dose of fun, getting named via employee votes! The app marketing company is fresh, fun, awesome and deserving of an office worthy of workspace envy.

Design: Homepolish
Project: Appboy Office
Location: New York City, US
Photography: Claire Esparros

Appboy Office 3

Appboy Office 4

Appboy Office 5

Appboy Office 6

Appboy Office 6

Appboy Office 8

Appboy Office 9

Appboy Office 9

Appboy Office 10

Appboy Office 12

Appboy Office 12

Appboy Office 15

Appboy Office 16

Appboy Office 17

Appboy Office 13

Thank you for reading this article!

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Habitat 67: Minimalist Apartment Design in Montreal

H67 apartment was designed by Studio Practice and is located in Habitat 67, a housing complex in Montreal, Canada, designed by Israeli / Canadian...

The Vamp – new life for old speakers, by Paul Cocksedge

If you still have old traditional speakers in the house, do not rush to get rid of them because Paul Cocksedge found a way...

Brighton Bunker – Outdoor Living Space by Dan Gayfer Design

Brighton Bunker is an extension project of an outdoor living space completed by Australian studio Dan Gayfer Design. Description by Dan Gayfer: The rear area of...

Custom Family Home in Athens that Blends with its Natural Environment

The Wedge house is a custom family home located in the eastern suburbs of Athens, in the mountainous and full of pine trees area of Pikermi, named Drafi. The site is quite distinctive and has many challenging features. The main complexity is the steep terrain with an almost 20-meter- height-difference from one side of the site to the other.

Muswell Hill Victorian Villa Gets a Contemporary Extension

As the house is built on a hill, the stair is an important part of the design. It is the visual focus of the home and links the new and old buildings. The glazed ceiling above provides glimpses up to the sky and trees that makes the house feel bigger.

Wild Ginger Denny Triangle in Seattle / SkB Architects

Wild Ginger’s new Denny Triangle location builds upon the look and feel that SkB Architects developed for the recently completed Wild Ginger at Lincoln Square in Bellevue, Washington (USA).