Bistro Office and Coffeehouse / 81font

Bistro Office and Coffeehouse

Project: Bistro Office and Coffeehouse
Interior design: 81font
Location: Budapest, Hungary
Project size: 400 m2
Completion date: 2018
Photography: Jaksa Bálint

Located on Hegyalja Street, the three-story villa, built in the ’90s, houses the advertising company Bistro. With its 400m2, the project is defined by the determination to fulfill its hybrid function of combining offices and common rooms, as well as the conviction of a detail-oriented interior design concept. The design is characterized by light colors and materials, such as concrete-like flooring and birch-wood tiles, that are contrasted through details portraying the brand’s signature red color.

Bistro Office and Coffeehouse 1

The heart of the building is the ‘bistro’ itself with a dedicated sitting area. Bistro gathers an office area and a coffeehouse, in other words a workplace that is functional yet not strict. The top floor is dedicated to Lila Füge, a well-known Hungarian Food blogger with her office, the studio kitchen where tv shows are being recorded, and a huge chill area for various happenings. 81 Font’s devotion to detail is characterized by beautifully crafted custom made pieces of furniture and glass partitions. The studio worked closely together with the client to create a space that would feel like a true home to the company.

Bistro Office and Coffeehouse 2

Bistro Office and Coffeehouse 6

Bistro Office and Coffeehouse 3

Bistro Office and Coffeehouse 4

Bistro Office and Coffeehouse 7

Bistro Office and Coffeehouse 8

Bistro Office and Coffeehouse 5

Bistro Office and Coffeehouse 9

Bistro Office and Coffeehouse 10

Bistro Office and Coffeehouse 11

Bistro Office and Coffeehouse 12

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Gong Sheng House / Jingu Phoenix Space Planning Organization

The client is a landscape designer couple, who have a particular affection for nature and a serene lifestyle. The interior space consists of one basement and two floors on the ground, and each floor features staggered interior structures

Sant Antoni Apartment Rehabilitation / Colombo and Serboli Architecture

The Sant Antoni apartment had to provide plenty of storage in order to keep the spaces tidy, be very practical, while contemporary and cozy.

Gentleman’s Quarters in London / Daniel Hopwood

Gentleman's Quarters is an apartment designed by Daniel Hopwood for a young bachelor. The apartment is located in Clapham Common, South London. From the designer: We must...

Modern Timber-Clad Home Inspired by Traditional Barn: Two Pavilions

The Two Pavilions House is a striking modern timber-clad home set within the rural landscape of Phillip Island. Replacing an old much-loved holiday shack, the priority for the new design was creating a place that would suit the needs of multiple generations of the family simultaneously.

Artist Residency: Silent Piece of Art with Monolithic Architecture

Artist Residency is a project conceived by Parisian studio Odile Decq in Seyssins, France Description by Odile Decq Studio: The placement of the Artist Residency,...

Juncal & Rodney House by Pepe Gascon Arquitectura

The Juncal & Rodney House is located in Begur, Region Girona of Spain, on one of the most beautiful areas of Costa Brava. Designed...