Central London Apartment by Rene Dekker Design

Central London Apartment by Rene Dekker Design (1)

This Central London Apartment was completed in 2015 by René Dekker Design.

This 4,000 square foot apartment was a prestigious two year project for the studio. Situated on the upper levels of this brand new development, this unique apartment offers the owners a bespoke home with the finest finishes, state of the art audio visual throughout and all the luxuries associated with contemporary living.

Central London Apartment by Rene Dekker Design (2)

René Dekker Design was given the task of rationalising the space, choosing the finishes, designing all the architectural details and the bespoke joinery, creating individual en suites as well as providing a full soft furnishings fit out. Our studio was also the Winner for Bathroom Designer on the Year in KBB’s Review Design Award 2015.

Central London Apartment by Rene Dekker Design (3)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (4)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (5)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (8)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (6)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (7)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (18)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (9)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (10)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (11)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (12)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (13)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (14)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (15)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (16)

Central London Apartment by Rene Dekker Design (17)

Thank you for reading this article!

Must Read

Small Beach House by Polly Harbison Design

Small Beach House by Polly Harbison Design

This simple beach house nestles into its exposed beachfront site, maintaining a small footprint in a wild native garden. An anchored ground floor supports a lightweight, durable timber box above. The living level opens up completely to the view and garden, allowing occupants to enjoy the site’s raw, untamed natural beauty.