Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Lara Swimmer

Project: Cloud Room
Architects: Graham Baba Architects
Interiors: Brian Paquette
Location: Capitol Hill – Seattle, Washington
Area: 5,017-square-foot
Photography: Lara Swimmer, Rafael Soldi, Sohail Fazluddin, Tim Bies
Text and photos provided by Graham Baba Architects

The concept for Cloud Room posits that “the best office might not be an office at all.” Cloud Room provides a shared working environment and private member’s club enriched by the people who occupy it. The light-filled space creates opportunities for independence and provides people across a range of fields with the ability to connect and collaborate.

bar, Seattle / Graham Baba Architects
@Lara Swimmer

The sixth floor, 5,017-square-foot space consists of a large co-working area (with back-of-house support amenities) and a lounge that can be completely separated for use as a private event room. Glass-fronted conference and phone rooms are designed to reinforce the collaborative spirit while providing privacy. Office furnishings include a mix of simple standardized pieces (long work tables and seating) as well as an eclectic assortment of casual seating. The lounge features a wood- and mirror-faced bar with stools, sofas, and occasional furniture. The lounge adjoins a west-facing terrace punctuated with a fire pit for cool-weather socializing.

bar, Seattle / Graham Baba Architects
@Sohail Fazluddin

living room, Seattle / Graham Baba Architects
@Lara Swimmer

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Sohail Fazluddin

interior design, Seattle / Graham Baba Architects
@Sohail Fazluddin

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Sohail Fazluddin

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Sohail Fazluddin

office, Seattle / Graham Baba Architects
@Tim Bies

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Tim Bies

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Rafael Soldi

office, Seattle / Graham Baba Architects
@Rafael Soldi

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Rafael Soldi

Cloud Room, Seattle / Graham Baba Architects
@Rafael Soldi

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Playter Estates Reinvention / Julie Reinhart Design and Asquith Architecture

This was a collaborative project between Julie Reinhart Design and Asquith Architecture. The Playter Estates Reinvention project is a full renovation and new addition to a house in the Playter Estates Neighbourhood in Toronto, Ontario, Canada.