Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte”

Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte”

Daniella Witte presents us a very nice bathroom, intimate and attractive, inviting us only if the white attracts us, to get inspired for our own private home. Daniella is a Swedish interior stylist and a passionate photographer and she has presented the bathroom of her house named „White ala Witte”. Honestly, Daniella Witte says that she doesn’t like the white color in the rest of her house but for the bathroom this  is a very successful choice. The bathroom is the first room that we come in contact in the morning  and the light from here gives us energy that we feel all day. Daniella entitles this meeting with the “white”, light therapy. The bathroom was literally covered in mosaics made of white marble. We can not say more than the contiguous images transmit. A bathroom as simple as pleasurable. I hope you like it!

Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte” (1)

Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte” (2)

Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte” (3)

Daniella Witte and attractive bathroom „White ala Witte” (4)

 

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

Transformation of Global Radio HQ’s Interior Space by Woodhouse Workspace

Woodhouse Workspace has designed new offices of Global Radio HQ in London. Woodhouse Workspace are family run office design and fitout company based in...
Waterfront Property Renovation in Vancouver by Evoke International Design

Waterfront Property Renovation by Evoke International Design

This project was a major renovation to a 200 square metre waterfront property originally built in 1965. The main concept was to open up the entire upper level to create a seamless flow from front to back of the space
Apartment Rehabilitation During the COVID-19 Pandemic by the Atelier Paulo Moreira Architecture

Apartment Rehabilitation During the COVID-19 Pandemic by the Atelier Paulo Moreira Architecture

The apartment was renovated during the COVID-19 pandemic. This meant that the construction process had to be adapted for safety reasons, especially as the site had no outside space.

Devil’s Corner Creates a New Travel Experience on the Tasman Coast

The recently completed project by Cumulus Studio, Devil’s Corner Cellar Door and Lookout are beautifully situated on the Freycinet Peninsula, Tasmania, with views of...
New Holiday Apartment in Międzyzdroje / Studio Loft Kolasinski

New Holiday Apartment in Międzyzdroje / Studio Loft Kolasinski

The project included the renovation and reconstruction of an apartment in a small tenement house from 1920 in Międzyzdroje, interior design and designing part of the furniture.

More Articles Like This