Product DesignFurniture DesignLawless Chair / Evan Fay Design

Lawless Chair / Evan Fay Design

Lawless Chair by Evan Fay Design

Lawless Chair is a celebration of irregularity within a system, pursuing a more artful form that responds to the chaotic landscape within our structured society.

The punk aesthetic within the chair contextualizes a poetic moment to reflect and voice through design, an attitude towards our hectically evolving environments and contemporary dilemmas. Taking ownership of truthful possessions, finding comfort in dystopia, and beauty in chaos may be a confronting reality, and opportunity to embrace new expressions in design.

Designer: Evan Fay Design / Traverse City, Michigan, USA
Photography: Charlie Schuck

Lawless Chair by Evan Fay Design 1

Lawless Chair by Evan Fay Design 2

Lawless Chair by Evan Fay Design 3

Lawless Chair by Evan Fay Design 4

Subscribe to our newsletter

Northern Exposure House, Israel / Inon Ben David

The Northern Exposure House overlooks the Hula Valley views and a breathtaking view of the Naftali and Hermon mountains is exposed in all its glory from the balcony.

Intriguing Geometric Home with a Forest Panorama in Virginia

Rolling topography, open fields and woodlands comprise a 24 acre site in Rappahannock County, Virginia where this new house is located. Extensive site investigation, including erecting scaffolding at various locations, resulted in the placement of the house high on one of the hills, overlooking a meadow at the base of woodlands.

Yoga Studio and Boutique Hotel Set into in Tropical Landscape of Nosara, Costa Rica

Studio Saxe has completed a boutique hotel and yoga studio set into in tropical landscape of Nosara, Costa Rica. The project is another in a long line of sustainable buildings from the practice that blend contemporary design with local craftsmanship ...

Rathmines House by MRTN Architects

Rathmines House is an alteration and addition to a Victorian weatherboard house in Fairfield. The poorly planned layout of the existing dwelling contained a lean-too out the back, housing the laundry and bathrooms to the north and living spaces to the south. A narrow corridor provided the only connection to the backyard.

By Removing a Wall Full of Cabinets, this Small Kitchen Feels Larger and Looks Refreshed

Small kitchens require careful design to help them live larger. Before this remodel, this petite kitchen was closed off from the rest of the space and nearly dysfunctional.

Recommended Stories