Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Project: Lolly-Laputan Kids Café
Design Firm: Wutopia Lab
Chief architect: MIN Erni, YU Ting
Project architect: Shengrui PU
Design team: Mingshuai LI, Song LIU, Xueqin JIANG
Design consultant: S5 Design Co., Ltd
Client: Fairyland premium kids cafe, PACEE Education
Light consultant: Wuxi Huancheng Light Electricity Limited Company
Location: Dalian, China
Area: 580 sqm
Project year: May 2019
Photography: CreatAR Images

Lolly-laputan kids café– Fairyland premium kids café
The Fairyland Premium Kids Café designed by Wutopia Lab is officially open to the public in Dalian on May 28th, 2019. The brand is mutually owned by PACEE Education and Fairyland so that there will be shared resources from PACEE that the client wishes kids can enjoy learning with entertainment. This cafe will be the first educational family restaurant in China.

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Daughter
One day morning my daughter Tangtang was drawing out her dreamy fairyland and I really want to make that dream come true, so more kids can come and join in this wonderful fairyland.

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

The exterior façade of the restaurant is made of aluminum panels with punctures of various sizes on it to create an effect of ripples woven together. Behind these ripples a world between reality and dreams is created for kids.

interior design by Wutopia Lab

The front lobby is a circular space surrounded by forest of lights, which is composed of 1000 acrylic tubes that are able simulate the effect of sunlight shining through thick layers of leaves to provide a unique forest experience, with the reflection of the mirrored wall.

Kids Café by Wutopia Lab

The central area is the Cloudy Town, the wonderland for kids. They can enjoy the Ocean of Clouds made of acrylic, with tree houses, slides, ball pit hidden in between.

restaurant by Wutopia Lab

Surrounded the Cloudy Town will be the food area.

kids space by Wutopia Lab

The Golden Castle
At the corner of the Cloudy Town is the Golden Castle, where there will be candle lights, fireplace, and shiny silverware for kids.

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

A white gallery, hidden away from the center, is a little space where kids can have some privacy with friends.

restaurant by Wutopia Lab

Shall we dance?
Kids, there will be no unwitnessed life because we’ll be here for you and every one of you will be the shiny star because we made a stage for you. Red velvet curtain slowly revealed the gateway to old memories with neon lights, wood floor, beautiful wallpaper and crystal chandeliers. The future and the past are now interweaved, and the stage is ready for you to dance.

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Day dream: Cotton Candy / Space Travel
Restroom becomes the day dream for kids. Cotton candies become girls’ favorite cloud lamp and mirror and boys can be astronauts traveling the space.

restaurant by Wutopia Lab

restaurant by Wutopia Lab

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Lolly-Laputan Kids Café by Wutopia Lab

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Transformation of Global Radio HQ’s Interior Space by Woodhouse Workspace

Woodhouse Workspace has designed new offices of Global Radio HQ in London. Woodhouse Workspace are family run office design and fitout company based in...

McElroy Residence in California by EYRC Architects

McElroy Residence is an expansive series of spaces underneath a giant floating horizontal plane which is supported on stone masses, wood walls, and slender steel columns.

Can Anita Residence: Restoration of a Traditional House in Mallorca

Located in the picturesque village of Deia, from the northern Mallorca, Can Anita residence was recently restored by the architectural studio More. Can Anita...

Lytton Park Residence / Atelier Kastelic Buffey

With Lytton Park Residence project, we explore the hip roof typology within the context of a quasi-suburban environment. The apex of the upper volume is off-set toward the west, positioning it adjacent to the larger of its neighbouring houses.