Residential ArchitectureHousesNaroon Road Project - Amazing Outdoor Design by COS Design Office

Naroon Road Project – Amazing Outdoor Design by COS Design Office

Naroon Road - amazing outdoor design by COS Design Office (1)

These images shows us a wonderful outdoor project completed by COS Design Office under the name of Naroon Road Project. COS Design was formed in early 2000 by Steve Taylor. The studio has offices in Melbourne, Australia.

Steve Taylor and the COS Design team specialize in home design from façade facelifts, extensions, outdoor room/pool house concepts through to full house and landscape design packages that ensure both home and surrounding landscapes work as one. Photography: Tim Turner

Naroon Road Project - amazing outdoor design by COS Design Office (3)

Terrace Project - amazing outdoor design by COS Design Office (2)

Naroon Road Project - amazing outdoor design by COS Design Office (1)

Naroon Road - amazing outdoor design by COS Design Office (3)

Naroon Road - amazing outdoor design by COS Design Office (5)

- amazing outdoor project designed by COS Design Office (6)

Outdoor Project - amazing outdoor design by COS Design Office (4)

Outdoor Project - amazing outdoor design by COS Design Office (2)

amazing outdoor project design by COS Design Office (7)

Dufferin Laneway Suite by Creative Union Network

The Dufferin laneway house is a new form of housing in our city which celebrates minimalist living and encourages higher density.

Florida Street House by Paper House Project

Architects: Paper House Project Project: Florida Street House Interior Stylist Emma Archer Area 147.0 sqm Location: London E2, United Kingdom Project Year 2016 Photography: Rory Gardiner Florida Street House is a...

Slot House in London / AU Architects

Slot House by AU Architects remodels a London end of-terrace house through the introduction of natural light, volume and the visual connection of new...

Contemporary Steel Extension Providing Open Living Space

To meet the need for expansion, the agency recommended that the house be renovated by occupying the night area, giving it more intimate spaces, and designing a contemporary steel extension, by means of a very open volume for the day spaces.

Rones Cabin with a View of the Fjord / Sanden+Hodnekvam Architects

The Rones cabin has a compact footprint which adapts to the landscape and preserves the site and its vegetation. The main floor is a concrete construction with three different levels adapting to the terrain.

Related Articles