House for a Painter in Costa del Sol / DTR_studio architects

DTR studio architects have designed a single family house for a painter in Gaucín, Costa del Sol, Malaga, Spain. Description by DTR studio architects: This house has three elements very importants: 1. The developers: Joseba and María . 2. The situation, Gaucín and 3. The position, linked with the land and the amazing views. 1. Joseba and María are a very...

Kubis Collection by Levantin Design

Kubis is a collection of lamps designed by Ukrainian studio Levantin Design. Kubis Collection of lamps is our shaping attempt in terms of searching the new reality. Having combined the latest tradition of art direction graphic design with the basic elements of the graphical philosophy of suprematism from the beginning of the 20th century: quadrangle, cross and circle, we made...

Gastroport Restaurant Designed with a Industrial Footprint by Allartsdesign

The new restaurant GASTROPORT, opened in Perm, Russian Federation. Above its design worked Saranin designer Artemy of ALLARTSDESIGN studio, together with Boris Kulinskiy restaurateur. The restaurant is located on the bank of the Kama river in Perm, Russian Federation. Restaurant has panoramic windows and a perfect time - it is spending the evening sunset with excellent cuisine Nikki combines the...

Sekeping Tenggiri Retreat by Seksan Design

Sekeping Tenggiri Retreat was designed by Seksan Design in Bangsar, Malaysia. What first began as an intermediate and corner terrace houses were beautifully transformed by Seksan Design as an urban retreat within the city. Located in a barely noticed nook in the upmarket area of Bangsar, Malaysia; these terrace houses were transformed into a private art gallery of its founder...

Semi-Detached Home in Singapore / Hier Architects

Designed by Hier Architects, this contemporary semi-detached home in Singapore takes on a modern and more contemporary design approach with a more open design incorporated as its core design element. Conjoined to its immediate neighbor on one side, this semi-detached home separates from its neighbour at the other, by a mere 4 meters. Local planning regulations stipulates this minimum 4 meter wide...

Comfy House by Alts Design Office

The Comfy House was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing. The project was recently completed by Alts Design Office. While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light. With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed...

Contemporary House

Alphington Townhouses by Green Sheep Collective 3

Alphington Townhouses by Green Sheep Collective

These four Alphington townhouses present an innovative approach to the design of medium density housing. Each townhouse has been designed with excellent connections to the outdoors, maximised access to north light, and natural ventilation. Internal spaces allow for flexibility and the varied lifestyles of inhabitants.