Point Lonsdale Beach House by InForm Design

Point Lonsdale Beach House

Architects: InForm Design
Project: Point Lonsdale Beach House
Styling: Bek Sheppard
Location: Point Lonsdale, Bellarine Peninsula, Victoria, Australia
Project Year 2017
Photography: Derek Swalwell

From the architect: This split level beach house includes three bedrooms and a lounge retreat on the lower level, and a large open plan living area and master bedroom on the upper level.

Point Lonsdale Beach House 1

A discrete timber box at the front transforms into an expansive glazed pavilion at the rear of the property.

Point Lonsdale Beach House 2

Designed for holiday entertaining, the living pavilion flows out via sliding doors to an expansive deck, outdoor fire, and pool, while the lower level lounge opens out to a private tiled courtyard space.

Point Lonsdale Beach House 3

Point Lonsdale Beach House 4

Point Lonsdale Beach House 14

Point Lonsdale Beach House 9

Point Lonsdale Beach House 13

Point Lonsdale Beach House 5

Point Lonsdale Beach House 15

Point Lonsdale Beach House 6

Point Lonsdale Beach House 19

Point Lonsdale Beach House 7

Point Lonsdale Beach House 8

Point Lonsdale Beach House 18

Point Lonsdale Beach House 10

Point Lonsdale Beach House 16

Point Lonsdale Beach House 17

Point Lonsdale Beach House 11

Point Lonsdale Beach House 12

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Fifth Avenue Office by Fogarty Finger

Tasked with designing a new office space for two financial clients, Fogarty Finger in collaboration with Kevin Dumais sought to bring an air of residential quality to the commercial environment. Relaxed formal furniture appoints the spacious interior, while large skylights are framed by suspended boxes above the foyer.

Simplistic Aesthetics with Industrial Elements: Gentle Heart of Steel by HAO Design

Simplistic aesthetics is not about enforcing strict restraints on material desires. On the contrary, it is about training ourselves to internally reflect on what we really need and care about, and getting rid of the excess to achieve ideal practicality. We fully embraced the spirit of simplistic design.

44 sqm Apartment Refurbished in Tel Aviv by XS Studio for Compact Design

In this 44 sqm apartment, the choice of black veneer proves the strong effect a dark color has on a small space. The apartment, located in a beautiful preserved building with high ceilings in the center of Tel Aviv was designed for a couple of successful career men and their dog.