Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design

Architects: Studio H Design
Project: Riversbend Retreat
Location: Montana, United States
Photography: Gibeon photography

Springing from the hillside, Riversbend retreat is oriented around a lazy turn in the East Gallatin River. The sleek forms are embedded in the undulating site, prominent yet respectful of the natural hill crest, creating dynamic views as one moves through the landscape. From different angles the architecture shifts from eye-catching prominence to quietly merging with the surrounding natural beauty.

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 1

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 2

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 3

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 10

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 4

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 5

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 6

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 16

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 7

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 8

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 9

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 11

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 12

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 13

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 14

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 15

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 17

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 18

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 19

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 20

Riversbend Retreat in Montana / Studio H Design 21

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Brii Biosciences Global R&D Center by QUCESS Design

Brii Biosciences global R&D center project is located in Beijing. The brief called for a new visual identity for the company’s workspaces, drawn from both their own background in medical and health care, as well as the corporate social responsibility.

Casa Tre Viste, Torino / PlaC – Plateau Collaboratif

The Casa Tre Viste project sees the complete transformation of an apartment located in a 1960’s residential building in the foothills of Turin. The apartment had been unoccupied for several years, and the original plan included a large, central entrance area ....

Manhwarican House by Rieuldorang Atelier

The vacated space in the form of a gable becomes one of the sequences going into the Manhwarican house. And let it shine the sunshine indirectly. The vacated space in the form of gaps changes with time, and the feeling of space also changes.