facebook

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

Project: B&B Hotel New Lobby
Interior Design: CuldeSac Custom
Location: Getafe, Spain
Year 2019
Photography: David Zarzoso

A space created for the user. Under the concept of ‘co-living’, the creative team of CuldeSac Custom has designed for the chain B&B the hall of its 4* hotel in Getafe.

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

Strategically located in a business site, most of its guests are looking for a comfortable, spontaneous and simple stay. That’s why this project is born from the study and analysis of the user experience.

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

A place adapted to different daily situations. A spot to be and stay, to relax and share. This new lobby becomes both a meeting point and a quiet place in which to read, work, have a coffee or enjoy a snack buffet. A diaphanous space that can be interpreted by the user who lives in it at any time.

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

In this way, the distribution of this new hall plays with different rhythms and heights to offer the user a fully personalized experience at the service of their needs in the same space. An area that provides privacy for working, another relaxing area in which to read or wait for check-in and a third more social area where you can have a quick snack or share a beer. For its part, the buffet is inside a large blue bivalve that was created to become the brand identity of space; an iconic element that doesn’t want to be invasive, but memorable.

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

Through the combination of pastel shades with greys, ochres and birch wood; CuldeSac Custom generates a warm, relaxed and informal aesthetic that brings light to the space. Furthermore, the large slates that dress the walls turn them into a huge canvas in which to share thoughts, ideas and information. The signage created ad hoc for the space appears as a fully integrated element in the interior design of this lobby.

The B&B Hotel in Getafe Inaugurates Its New Lobby by CuldeSac Custom

Through this new concept of ‘co-living’, B&B offers both guests and visitors an experience and a space that can be adapted to the different scenarios of everyday life.

The B&B Hotel by CuldeSac Custom

The B&B Hotel by CuldeSac Custom

The B&B Hotel by CuldeSac Custom

The B&B Hotel by CuldeSac Custom

The B&B Hotel by CuldeSac Custom

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

St-Donat House by BONE Structure

Situated two hours northwest of Montreal, in the township of St-Donat, this 3,000 sq. ft. home is characterized by its open concept main floor and easy access walk-out basement. The architecture of the St-Donat house is characterized, among others things, by a huge sloping roof which creates a direct link with the views of surrounding mountains.

Aavego Cottage Located on Wild Western Danish Coast

Designed, conceived and built mostly by hand by Danish architect Soren Sarup (founder of Puras arkitekter), the Aavego Cottage interacts with the surrounding landscape and integrates...

Aireys Inlet Beach Bush House on Victoria’s South Coast

Set in the coastal bushland of Aireys Inlet, this home weaves along the block between established ironbarks, capitalizing on the bush views and northern aspect, to create a tranquil retreat.

Jessamine Ave Residence in Melbourne / Project Group

Jessamine Ave Residence was completed recently by Project Group, a Melbourne-based building company. The project involved demolition of the existing structure while retaining the front 2...

Versatile Storage Unit / Etta by Dossofiorito

Etta by Dossofiorito is a versatile storage unit, multifunctional furniture that display and store objects, and act as a space divider. It is composed of a platform with four removable elements: a small round shelf, two shapes of uprights and one upholstered backrest.

Happyhappyjoyjoy Restaurant is Inspired by the Hectic Streets of Asia

Dutch studio Concrete has recently completed the Amsterdam based restaurant Happyhappyjoyjoy, a cheerful collection of colors and typical Asian flavors. The turbulent streets, rich...