Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Project: Two-Storey Apartment Project
Interior Design: Maly Krasota Design
Location: Kyiv, Ukraine
Area: 190.0 m2
Year 2019
Photo Credits: Alexey Yanchenkov

Maly Krasota Design recently completed a two-storey apartment project in Kiev for a large family. In addition to having two small children in the family who need space for games, apartment owners often receive guests. Therefore, one of the basic requirements for design, was the possibility of transforming the premises for different scenarios: the space should be convenient for both cozy family evenings and for noisy parties with many friends.

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

The first floor is divided into hallways, a living room combined with a dining room, a kitchen with a hidden storage room, and guest rooms. On the second floor there are the bedrooms of parents and children, another wardrobe, study and a large bathroom.

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

The entrance hall – an extended room with a long bench and a spacious dressing room hidden behind the mirrored doors – can accommodate a large number of people at once, and also creates a place for storing a lot of things and clothes that a family has with children: be it bicycles, sledges, and so on.

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Behind the glass sliding partition opens the living room and dining room, the free layout of which allows you to transform the space under the place for communication, playing with children, home cinema. Modular sofa can be rearranged, creating different scenarios in the living room or simply put away under the walls, leaving the room free.

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

In the kitchen, a monochrome combination of kitchen drawers of a dark gray color together with a white square apron tile is softened by the wooden texture of the upper shelves. One of the accent elements of the first floor is the staircase. The frame, made of metal profile and mesh, painted in white, in combination with the steps of plywood looks easy, despite its impressive size.

kitchen, Maly Krasota Design

The bedrooms, which are located on the second floor, are made in their own color scheme: parents have more restrained warm-beige shades, and brighter ones – in children’s. Large bathroom on the second floor, also divided into zones. The main color in the part with washbasins and a large wall mirror was olive green in combination with the wooden texture of the furniture. And behind the glass partition is hidden a white, minimalist bathroom and shower room.

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

kids room, Maly Krasota Design

kids room, Maly Krasota Design

bedroom, Maly Krasota Design

bathroom, Maly Krasota Design

bathroom, Maly Krasota Design

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Two-Storey Apartment Project in Kiev for a Large Family

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Longitudinal House Built Between Two Party Walls

Architect: Josep Ferrando Bramona Architecture Project: Longitudinal House / Barcelona Photographs: Adrià Goula The historical quarter of Sant Cugat del Vallès, north of the city of Barcelona,...

Fresh and Dynamic Workspace for Barrows Advertising in SoHo, New York City

After reconnecting with childhood friend Karen Barrows, wife of Barrows Advertising chairman Richard Barrows, Ghislaine Viñas Interior Design began designing their NYC office. The concept for the advertising company was to merge its South African roots with its gritty and soulful Soho neighborhood vibe to create a fresh and dynamic workspace.

Gloma House / Bruno Dias Arquitectura

The Gloma House Project arises in a small land with a slightly slope, in the vicinity of Ansião Village. The departure point of the building is the permanent contact with nature.

Christian House Has a Large Facade that Allows Generous Shapes and Volumes

On the Eastern side of a rolling hill with views to Hamilton and the river beyond, the Christian house is fortunate to command a wider than normal frontage, enabling not only varied forms and volumes but a much more generous plan than most inner city houses.

Guaruja Flat Refurbished by Estudio BRA for a Retired Couple

This Guaruja flat is the new address of a retired couple on the coast of São Paulo. The architectural intervention in the existing space was based on the decompartmentalization of the environments that were once fragmented did not represents the lifestyle of the residents.

Prime sofa – the next generation equipment for relaxation

Certainly, we all wish to efficiently valorize the space in our home, to avoid furniture clutter, but at the same time, to have all...