Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects

This small Tzur Moshe residence was designed by Neuman Hayner Architects for a young couple, with expectations of future modular expansion.

The grid constructed as a pergola at the back side of the house enables future addition of rooms in the first floor, and the amplification of the ground floor in easy and elegant manners. Located in Tzur Moshe, Israel, the house has an area of 166 square meters with the possibility of extending to 510 square meters. Design Team: Sharon Neuman / Photography: Amit Gosher

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 2

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 3

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 1

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 4

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 5

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 6

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 7

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 8

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 9

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 10

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 11

Tzur Moshe Residence by Neuman Hayner Architects 12

Thank you for reading this article!

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

West Village Apartment by Joel Sanders Architect

The challenge posed by the design of this 2500 SF West Village apartment was to accommodate a second level for bedrooms while maintaining the architectural integrity of the industrial loft characterized by exposed concrete beams and tall south-west corner windows that offer natural light and panoramic views of the Hudson River.

Toro Canyon Residence / ShubinDonaldson

Toro Canyon Residence was designed by ShubinDonaldson, mixing concrete, steel, and glass to create a sophisticated effect. The house is located in Montecito, California,...

Hidden Pavilion Retreat, Western Australia / Archterra Architects

This additions project is located amongst jarrah and peppermint forest and grafts a contemporary pavilion onto an existing timber framed and clad house. The new work consists of a reading / living room and master bedroom with bathroom and is linked to the existing house by a transparent gallery.

Two-Storey House with Oversized Windows, Clean Lines, and Sleek Exterior Detailing

Located in Austin, Texas, Bunny Run Residence is a two-storey house designed by Alterstudio Architecture. Description by AlterStudio: The Bunny Run Residence is oriented to...

Atlantic House / Bates Masi Architects

Located in Amagansett, NY, Atlantic House is a single-family house designed by Bates Masi Architects. Across the street from the property, in the low dunes near...

Contemporary Black Wooden House by Bornstein Lyckefors Arkitekter

Located east of Gothenburg, the Öjersjö-house is a modest dwelling overlooking the lake Stora Kåsjön. Designed by Swedish Bornstein Lyckefors Architects Villa Öjersjö is a contemporary black wooden house. The dwelling interweaves with the site in a concept where the program is swept under the ”carpet” by lifting the landscape.