Vorontsovsky Apartment / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

Vorontsovsky Residential Project / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs
Project: Vorontsovsky Apartment
Interior Design: Designers Pavel and Svetlana Alekseevs
Location: Moscow, Russia
Photo Credits: Maliuta Konstantin
Doors – from Doorsbrothers
Photos and text: Courtesy of Pavel and Svetlana Alekseevs

The Vorontsovsky Apartment was created for a young married couple with three children. A married couple is very fond of the brutal theme in the interior – natural materials, brick, concrete and everything that is inherent in the loft style. The windows in the apartment are very suitable for this style, so it was not difficult to make a project with an imitation of the loft style. The apartment itself is located in a new modern building. However, the brick wall is natural, as well as the ceiling, we did not touch and left in the form that they were originally. The table located in the kitchen area is handmade. The lamps above the table are from the times of the USSR, they were found by the customer. 

living room / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

wood wall / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

Vorontsovsky Residential Project / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

kitchen / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

bedroom / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

bedroom / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

kids room / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

bathroom / Designers Pavel and Svetlana Alekseevs

See More Images in Gallery

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Casual Restaurant Designed by Snøhetta in Copenhagen

Located in North Atlantic House (Nordatlantens Brygge), Barr is a casual restaurant focused not only on the Nordics, but also on the broader food and drink traditions found in the region along the North Sea; an area that spans Scandinavia, Germany, Benelux and British Isles.

Family Home and Office on the Banks of Lake Geneva

This family home and office on the banks of Lake Geneva, with architecture by SAOTA and interiors by ARRCC, was designed for a successful Senegalese businessman based in Switzerland. The home draws on the owner’s heritage to advance an emerging African‐inspired aesthetic in its sculptural form, materiality, and textural quality.

Ashburton Trail House / Zen Architects

Designed by Zen Architects, the Ashburton Trail House is an immersive architectural experience, drawing the power of the Australian landscape into every space. Built on...

San Carlos Midcentury Modern Remodel by Klopf Architecture

The previous owner of this 1960s modern home covered over the walls of glass with plywood and installed a massive awning at the rear...