Duboce Park House, Modern Industrial Interior with a Sustainable Aesthetics

kitchen, Regan Baker Design

Project: Duboce Park House
Interior Design: Regan Baker Design
Key Contributors: Green Home Construction
Location: San Francisco, California
Photographer: Sarah Hebenstreit / Modern Kids Co.
Text by Regan Baker Design

Duboce Park House interiors were designed by San Francisco-based Regan Baker Design.

Description by Regan Baker Design: Second home, stylish brewery owners, with airline miles that match George Clooney’s, decided to hire Regan Baker Design to transform their beloved Duboce Park home into an organic modern oasis reflecting their modern aesthetic and sustainable, green conscience lifestyle. From hops to floors, we worked extensively with our design savvy clients to provide a new footprint for their kitchen, dining and living room area, redesigned three bathrooms, reconfigured and designed the master suite, and replaced an existing spiral staircase with a new modern, steel staircase.

Duboce Park Home - modern industrial interior with sustainable aesthetics (14)

We collaborated with an architect to expedite the permit process, as well as hired a structural engineer to help with the new loads from removing the stairs and load bearing walls in the kitchen and Master bedroom. We also used LED light fixtures, FSC certified cabinetry and low VOC paint finishes. Regan Baker Design was responsible for the overall schematics, design development, construction documentation, construction administration, as well as the selection and procurement of all fixtures, cabinets, equipment, furniture, and accessories. Photography: Sarah Hebenstreit

living room, Regan Baker Design

Duboce Park Home - modern industrial interior with sustainable aesthetics (19)

staircase, Regan Baker Design

Duboce Park Home - modern industrial interior with sustainable aesthetics (5)

kitchen, Regan Baker Design

Duboce Park Home - modern industrial interior with sustainable aesthetics (13)

See More Images in Gallery

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Mimeus Refurbished an Old Winter Bivouac in the Dolomites

The Rifugio Pradidali lies at 2278 m a.s.l. and is a renowned departure point for many excursions and climbs in the Pala group in the Dolomites. Mimeus refurbished the old winter bivouac, which is usually used by mountaineers during the Rifugio’s winter closure.

Saint-Laurent Apartment is a Cross Between a Hotel Room and Loft Apartment

The Saint-Laurent apartment is located in Montreal’s Mile End district, the heart of the city’s vibrant arts scene. Both the apartment and furniture were designed by Atelier Barda.

V House on the Edge of Sunshine Coast’s Mooloolah River, Queensland

A private, landscaped, north-east courtyard forms the catalyst of the ‘V House’, which sits proudly on the edge of Sunshine Coast’s Mooloolah River. The ‘V’ refers to the floor plan which hugs the boundaries of the property allowing for a transparent living pavilion that physically and visually connects the courtyard to the water beyond.

Blue Jay Way: Luxurious Family Residence with Spectacular View of Los Angeles

Designed by McClean Design, Blue Jay Way is a luxurious 650 square meters single family residence.  This house is located on a spectacular lot...

Single Room, Five Places / Tommaso Giunchi Architect

The design of this studio apartment arises from the customer’s request to have a very flexible space that could accommodate different needs: comfortable for working, business meetings, relax, b&b and pied-à-terre.

Stylish Minimalist Apartment with Spacious Open Spaces and Full of Light

Set within an Art Deco building in Woollahra, the brief for the K Apartment was to be a reflection of the way the young professional couple would like to live their lives - open spaces that were generous and filled with light.