Residential ArchitectureLoftsLiving Space for a Woman in West London / Sigmar

Living Space for a Woman in West London / Sigmar

Living Space

Clever budget-friendly ideas infused with stylish design, vintage touches and functional storage makes this compact loft apartment designed by Sigmar an ideal living space for a professional woman in West London, England.

A small top floor flat with views over the rooftops of west London. Optimising the storage throughout to makes the most of the space. The quirky ceiling height changes of the space are defined by contrasting colours and surface texture changes.

Living Space 1

Living Space 2

Living Space 3

Living Space 4

Living Space 4

Living Space 6

Living Space 7

Living Space 8

Living Space 9

Living Space 10

Living Space 11

Living Space 12

Thank you for reading this article!

Subscribe to our newsletter

Abat Café by Lagranja Design

Lagranja Design recently completed the Abat café: a contemporary, modern, fresh yet low-cost project. In a former bank office, Lagranja made reality the dream of expansion of a young entrepreneur who already owns another café in Manresa.

Birch & Clay Refugio / RISE Design Studio

We set out to create a flat - Birch & Clay Refugio - for a family of five that maximised flexibility of spaces and storage solutions and reflecting the family’s links with Barcelona.

5 Easy Ways to Improve Lighting in Your Home

Lighting is an often-overlooked element of decorating and improving your home, but it’s also one of the easiest ways to transform the mood of your space and make you feel more relaxed, rested, and productive.

Complete Renovation of a Two-Story 1915 Bungalow in Oakland

Rockridge is a two-story 1915 bungalow completely renovated by Medium Plenty. The home is located in Oakland, California, US Description by Medium Plenty: We re-imagined the...

Modern Italian Designer Villa Close to Cambrils Promenade: House V&O

This modern italian -style villa  is characterized by the combination modern and strong lines, open spaces, softened by the use of natural materials such as stone walls bathed by the constant presence of natural light.

Recommended Stories