PhotographerBenjamin Benschneider PhotographyPrivate Penthouse in Seattle by NB Design Group

Private Penthouse in Seattle by NB Design Group

Private Penthouse

NB Design Group has designed this private penthouse located in Seattle, Washington, US.

Overlooking Elliott Bay on the Puget Sound, the residence is located in the heart of downtown Seattle on the top two floors of the Four Seasons Hotel & Private Residences. The design objective was to create an approachable residence in a premier property using a subtle Art Deco influence to infuse a thoroughly modern space with tangible warmth. The scope included a complete transformation from a raw, concrete shell to an elegant, high-rise residence over a two and half year project. Photography: Benjamin Benschneider

Private Penthouse 1

Private Penthouse 4

Private Penthouse 3

Private Penthouse 5

Private Penthouse 6

Private Penthouse 7

Private Penthouse 15

Private Penthouse 7

Private Penthouse 8

Private Penthouse 10

Private Penthouse 12

Private Penthouse 16

Private Penthouse 13

Thank you for reading this article!

Subscribe to our newsletter

A Contemporary Home Addition with a Glass Floor

It’s the perfect property for a contemporary home addition. A quaint heritage terrace opposite Curtain Square in Carlton North’s Rathdowne Village ...

Chiado Apartment in Lisbon, Fala Studio

Located in Lisbon, Portugal, Chiado apartment was completed in November 2015 by Fala Studio, a naïve architecture practice based in Porto. The 120m2 apartment, built in...

Horse Shoe House / Preston Lane Architects

Project: Horse Shoe House Architects: Preston Lane Architects Location: Hobart, Tasmania Photography: Derek Swalwell Horse Shoe House is a single family house designed by Preston Lane Architects, an...

Multifamily Housing Designed with a Shiny Colorful Ceramic Facade

A volume created from the urban needs after the emergence of a new avenue, changing the section of the street and the height of the buildings around it. That temporary space between what once was and what currently is planned, causes a hybrid street, changing and surprising.

Villarroel Apartment in Barcelona / Raul Sanchez Architects

In summary, from the client's predetermined conventional organization, the Villarroel apartment proposes adding layers of complexity to the interior experience of the house, adding ambiguity to the classic labels of each room, as well as to the way they relate to each other, so that all this will eventually translate into greater spatial richness.

Recommended Stories