Algirdo St Apartment / Rimartus Design Studio

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio

Algirdo St Apartment is a modern and cozy flat designed by the Lithuanian studio Rimartus Design. The apartment is located in Vilnius.

From the architect: Almost all walls of this apartment in old building were ruined and made up a new space, adapted to the needs of young woman. The main features in this interior – wooden floors, blue plates and concrete wall decorations, geometric tile patterns and renewed elegant old armchairs and chairs.

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 1

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 2

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 3

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 4

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 5

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 6

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 7

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 8

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 9

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 10

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 11

Algirdo St Apartment by Rimartus Design Studio 12

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

A Woodwork Enthusiast’s Home Designed into a Former Cement Factory

The Woodwork Enthusiast's Home is situated in an abandoned cement factory area, where the owner chose a three-storey building to create a residence. The main structures of the original building, including the cylindrical structure,

PC House – Industrial Interior Design by Formo Design Studio

PC House is a cozy studio apartment recently designed by Formo Design Studio. The apartment has an area of 77 square meters and is located...

Brazilian Punk Floor Lamps by Studio Loft Kolasinski

The newest project by LOFT Kolasiński is Brazilian Punk floor lamps. They can be distinguished by their simplicity, but a non obvious shape.

Broombank House by SOUP Architects

The Broombank House is set into the banks of the sloped site and accessed via a single-track lane that arrives into a sunken entrance courtyard, offering glimpses of the views beyond. The brief from our client was to create a relaxed contemporary house within a reconsidered, ‘natural’ landscape that blurred the site boundaries to its neighbours and adjoining marshland.