Taipei Small Loft – How Can Be Put in Value a Small Space

- Advertisement -

Taipei apartment by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (1)

Lee’s Designn has arranged this Taipei small loft considering the pursued objective by the owners, two sisters that wanted to benefit of their own private space. The apartment is located on the 16th floor and faces south. The design and decors are very attractive, fashionable and they manage to conquer you from the first moment, the apartment was turned into a charming home through warmth, vitality and comfort. The fact that the ceiling is higher, it has allowed the design of a level where a bedroom and a mini living room was arranged. Making use of the vertical space, 2 bedrooms were created to provide individual space for the sisters. Glass panels were used to demarcate the rooms, and hence allowing plenty of natural light to stream into the loft. White walls and light wood floor keep everything visually light.

Taipei apartment by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (2)

In order not to divide excessively the small space, the walls of the new level were made of glass, the variant of an open space design was chosen. Also, to gain space, the kitchen was arranged on the balcony. The wooden floors give warmth and are in harmony with the dominant white which gives lightness and spaciousness. Very chic, modern and welcoming, the arranged Taipei small loft of Lee’s Designn can be a source of inspiration and a bench of how a small space can be valorised. Via Lee’s Designn

Taipei small loft by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (3)

Taipei apartment by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (4)

Taipei apartment by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (5)

Taipei apartment by Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (6)

Lee's Designn - www.homeworlddesign. com (7)

 Lees Designn - www.homeworlddesign. com (8)

 Lees Designn - www.homeworlddesign. com (9)

Taipei small loft , living room

Taipei small loft, bedroom

Taipei small flat, bathroom

Floor plan

- Advertisement -

Series of lamps made of bioplastic material

From the designer: Undulae is a series of lamps made of cornstarch-based bioplastic tubes. Using the characteristics of shrinking and undulating when the bioplastic...

Merriwee House / Templeton Architecture

Retaining the optimistic façade and the generosity of the original dwelling, Templeton has added to the simple rectilinear form while exploring the decorative possibilities of brick construction commonly found in the architecture of the Art Deco movement.

Annis Road House – Redesign the Ground Floor by Scenario Architecture

The ground floor of this house has been redesigned by Scenario Architecture to be connected to light and garden. Annis Road House is located in London.

Greenwich Village Apartment by Berg Design Architecture

Berg Design redesigned this Greenwich Village apartment to expose as much of the apartment to natural light. The new plan revolves around a vast living area and kitchen relocated adjacent to oversized windows. Industrial sized steel and glass doors were used to bring natural light into interior spaces.

Moor House: Old Victorian House Transformed into a More Welcoming Home

We were approached by the owners of Moor House in Camberwell to transform this double fronted Victorian house into a more welcoming and expansive home for their family.

Lake Edge House / TruexCullins Architecture

Lake Edge House is positioned on a slender parcel of land alongside Lake Champlain. The architecture and site design address the idea of edge and...

These Warehouse Homes Have a Original Metal – Brick Facade

DKO Architecture have designed five warehouse homes for Milieu Property, located in Carlton, Melbourne. Housed within a former Edwardian textile factory, these architecturally designed homes...

Crane House by Anonymous Architects

Located in Los Angeles, the Crane House is a project that includes two twin houses designed by Anonymous Architects. Because of the small lot size...

Miller Residence / Ark 8 Architects

Miller Residence is an exploration of the interstitial spaces and relationships between the existing built form and the surrounds. The existing weatherboard property suffered from piecemeal connections within as well as with the natural environment.

Giacomo Yandoit House – Modern Classic Transformation of a Former Church

Seamlessly integrating classic design with contemporary architecture, the spectacularly restored Giacomo Yandoit house is the perfect example of different design aesthetics working in harmony. The...

Crescent House in Wyoming by Carney Logan Burke Architects

Located on a 40-acre site at the base of the Teton Range in northwest Wyoming, this 6,500-square-foot house is situated atop a gently sloping knoll inhabited by a mature aspen grove. The Crescent house is situated to take advantage of panoramic views of the mountain range and a framed view of the Grand Teton is visible through an opening in the trees.