Dnepropetrovsk Apartment / Azovskiy Pahomova Architects

- Advertisement -

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects

Architects: Azovskiy Pahomova Architects
Project: Dnepropetrovsk Apartment
Location: Dnepr, Ukraine
Photography: A. Angelovski

This apartment is located in new building in Dnepropetrovsk, Ukraine. We made a layout of the apartment because there was one entire space. So we got 3 rooms: 2 bedrooms, living room with dining area and kitchen, bathroom. A customer wanted a practical, fresh, original and laconic design. In the living room we made a tile finishing on the floor; glass, panels and plaster moldings were used to finish the walls. We really love book shelving in the living room. It is so modern and dynamic. A storage system for the TV was made on our sketches.

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 9

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 10

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 8

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 1

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 2

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 3

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 4

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 5

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 6

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 7

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 11

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 12

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 13

Dnepropetrovsk Apartment, Azovskiy Pahomova Architects 14

- Advertisement -

Sapire Residence – Organic Materials Layered in the Mountains

With a spectacular view of the Santa Monica Mountains and the Pacific Ocean, the Sapire Residence is opened up for a fresh sea breeze and panoramic views. Minimal in form, the layered design flows with an open and relatively informal floorplan to suit the needs of the homeowners.

Elegant Desert Retreat Built on a Prefabricated Steel Frame

This collaboration with Jim Jennings Architecture and Martha Angus utilized a factory fabricated steel frame to create a simple yet elegant 3,000 SF getaway in the desert. Jim Jennings invited our office to collaborate on this elegant desert retreat in Palm Springs, California.

Tarkett Academy: exhibition and educational space by Modelart Arhitekti

Tarkett Academy is an exhibition and educational space in the industrial complex Tarkett in Backa Palanka and was developed as revitalization of an old...

Captain Central Brewery – Old Police Station Turned into a Monumental Bar

Located in the bohemian neighborhood of Güemes in the city of Córdoba, Captain Central Brewery (CCC) re-conceptualizes an old police station and turns it...

Beaver Workshop Office Space in Beijing / MAT Office

Beaver Workshop Office Space is an innovative work space tailored for a film and media company. It is located in a business park for creative industries, which was transformed from a concrete factory, in Chaoyang District, Beijing.

Lovely Weekend Home Incorporating Green Features: Compass House

Located on the Niagara Escarpment, this weekend home for a family of six transcends ordinary domestic programming to create a place of spiritual resonance. Through its siting, tectonics and materiality, it balances intimacy and expansiveness, light and dark, land and sky — orienting and heightening one’s experience of the surrounding environment.

Family House Under the Trees – Irekua Anatani House

Broissin Architects have recently completed Irekua Anatani house in Valle de Bravo, Mexico. Description by architect: The name “Avandaro” comes from a Purépecha (a native language)...

Light-Filled Courtyard House That Combines a Studio and Exhibition Space

This light-filled courtyard house is a multipurpose space that combines a studio and exhibition space featuring furniture for sale. The property, a unit in a row of old townhouses, is located in Kaohsiung City's Zuoying District.

Ryan House by Arthouse Architects is a Contemporary Take on the Gable Form

Ryan House is located on a large 6,500m² plot on the outskirts of Blenheim. “There is a lot of development going on in the Springlands part of the town where the house is sited, and Hamish Ryan had already collaborated with us ...

Sky Residence is a Single Storey Family Condo Placed on the Roof of the Apple Store

  Kevan Hoertdoerfer Architects and developer Renew Urban Charleston have collaborated to design and complete the Sky Residence project on the second floor of a historic...

Renovation Work in Gran Vía de las Corts Catalanes, Barcelona

Construction and management of the complete refurbishment of this 150 m2 flat located on the Gran Vía de Barcelona. The project for the corridor was designed by the architect Gerard Puig Freixas