Residential ArchitectureHousesEin Hayam Residence / Neuman Hayner Architects

Ein Hayam Residence / Neuman Hayner Architects

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects

Project: Ein Hayam Residence
Architects: Neuman Hayner Architects
Design team: Sharon Neuman, Tamar Zohar
Location: Haifa, Israel
Area: 210 sqm
Year: 2017
Photography: Amit Gosher

The house by the dunes is located 500 meters from one of the most beautiful beaches in Israel.

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 1

Ein Hayam Residence is planned for a family of five, all of them surf.

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 2

There is a secrete gate leading to the beach and a 20 surfboards linear storage near the entrance, concealed with wood barcode details.

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 3

The extra long swimming pool begins near the public outdoor space and ends at the private hut tub by the parent’s suite.

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 4

Every centimeter is used efficiently, as the staircase contains a bookcase that doubles as a balustrade.

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 5

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 5

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 7

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 8

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 9

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 10

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 11

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 12

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 13

Ein Hayam Residence, Neuman Hayner Architects 14

Concrete and Riga Wood Create Interior Confort in a Rural House

The house at Portugal in a rural environment where the concrete and Riga wood inside create comfort and in the exterior the earth tone and vegetation give life to it.

Casa Golgota by Floret – Oficina de Arquitectura

The extension of the Casa Golgota was made at a lower level, taking advantage of the terraces, using wood and concrete, clearly demarcating the addition and the original in chronological terms.

Casa Cabo de Vila in Paredes, Portugal / Spaceworkers

Casa Cabo de Vila was built on a hilltop in Paredes, a municipality in Portugal’s Porto district. The architects at Spaceworkers conceived the house as a delightful adornment for the lush natural surroundings. Casa Cabo de Vila’s organic shape was inspired by the idea of movement rather than emphasising a sense of stability

Mid-Century Ranch Home Updated for Modern Family Living

This project was for a young couple relocating back to Santa Rosa from New York. They sought to update a mid-century ranch home they purchased in the hills of Santa Rosa – with a distinct vision.

Saint-Donat Residence / Cardin Julien

Saint-Donat Residence is a country home located in Saint-Donat in the Laurentians. It was built on steep, wooded terrain bordering Lake Archambault. The land, measuring over 1,600m2 features dense vegetation that provides shade and cooling during the summertime.

Related Articles