Gnomo Store in Valencia / Masquespacio

Gnomo Store

Gnomo Store in Valencia is the latest interior design project completed by Spanish studio Masquespacio.

Project description: The Gnomo Store project has its departure from the store specialized in objects and decoration that decided to open in 2010 in Valencia as an ode to design and a particular lifestyle that seeks for originality and beautiful things as told by the owners. To celebrate their sixth birthday they decided to move to a new street in the popular quarter Ruzafa and count on Masquespacio for the design of their new home.

Gnomo Store 1

About the interior project in first case Masquespacio decided to maintain the eighties aspect from the space, adding a contemporary touch to it. A granite floor with a smooth color was added, together with white walls and a touch of blue and green to create a cheerful and amusing feeling to the lifestyle shop.

Gnomo Store 2

Ana Hernández, creative director of Masquespacio: “Taking in count that Gnomo sells different kind of objects from a wide set of brands, it was important to create a funny and happy feeling, but without creating a visual disorder.”

Gnomo Store 3

Talking about the product exhibition, a serie of tables and display elements easy to move were custom-made. That way the intention was to offer Gnomo’s store the possibility to change the product exhibition at any time depending on the actual type of products on sale.

Gnomo Store 4

As for every project all the elements were designed exclusively for Gnomo, with exception of the counter desk.

Interior Design: Masquespacio
Project: Gnomo Store
Location: Valencia, Spain
Area: 100sqm
Photography: Luis Beltran

Gnomo Store 5

Gnomo Store 6

Gnomo Store 7

Gnomo Store 9

Gnomo Store 10

Gnomo Store 11

Thank you for reading this article!

blank

Newsletter HomeWorldDesign

To be updated with all the latest projects

Most Recent

Most Popular

Porto Alegre Apartment

Porto Alegre Apartment by Tellini Vontobel Arquitetura

Located in an important building of the 1960s, Porto Alegre Apartment has become the new home of a businesswoman and advertising, in love with...
Multi-Generational Family Home by Martinka Spusta Architekti

Multi-Generational Family Home by Masparti

This multi-generational family home is designed on a plot which offers a view of the opposite forested slope. This view is preserved both for those entering the top end of the street from the forest, as well as for those who live on the opposite side of the street, as the height of the house is rather low.

Eco Furniture from Recycled Silk Remnants, by Meb Rure

It is remarkable that young designers are looking for solutions to transform dump goods into home-use products. Many materials could be valorized and deserve...

Sustainable Houses Designed as Trees by OAS1S

OAS1S is a green housing concept that envisions sustainable houses designed as trees. The aim is to provide a green solution for housing in the near...

Quilotoa Overlook is Located in the Top Edge of the Crater of an Active...

Located in Ecuador, Quilotoa Overlook is a project that has resulted from collaboration between Javier Jorge Andrade Benítez, Javier Mera Luna and Daniel Moreno...

More Articles Like This