Restaurant Interior DesignHangop Bar in Den Bosch / Overtreders W

Hangop Bar in Den Bosch / Overtreders W

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W

Architects: Overtreders W
Project: Hangop Bar
Location: Den Bosch, The Netherlands
Photography: Reinder Bakker

The Willem II fabriek (an artist-run initiative and concert hall in Den Bosch) had a limited budget for the interior of their café. So we decided to make a design only for half of the space: we divided the two rooms horizontally in two halves. Under this line we only chose a colour; the second hand tables and chairs, walls, floor, bar and stage were all painted in this colour by volunteers from the Willem II factory. Above the colour line we designed an orange scaffolding construction to which all other items such as lighting, plants, newspapers and food are hung up.

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W 1

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W 2

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W 3

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W 4

Hangop Bar in Den Bosch, Overtreders W 5

Subscribe to our newsletter

Isfahan House by Bracket Design Studio / Iran

Tehran-based Bracket Design Studio has completed the Isfahan House in 2016 for a young family. Project description: Isfahan, at all times, has been a garden...

Desmond Street House by Arthouse Architects

Planned to embrace the sun and social street frontage, this family home opens to the north – blurring the interface between spaces and providing flexible year-round living.

Reina Victoria Penthouse, Barcelona / The Room Studio

In this 450 m2 penthouse distributed on two floors with exterior terraces and located in the upper area of Barcelona, a comprehensive interior design, decoration and styling reform was carried out.

Flinders Lane Apartment by Clare Cousins Architects

How warm and cosy can an apartment be arranged that is almost entirely made of wood and plywood? I think the answer is provided...

Greenwich Village Residence – A Smart Combination of Two Apartments

Instead of moving to a bigger space, the best option for this Greenwich Village client was to acquire the unit next door and combine two apartments into one.

Recommended Stories