House by the Park / Loft Kolasiński

House by the Park, Loft Kolasiński

Interior Design: Loft Kolasinski
Project: House by the Park
Location: Szczecin, Poland
Area: 200 sq meter
Year: 2018
Photographer: Karolina Bąk

The project included the revitalization of the house from 1935 in Szczecin, interior design and design of parts of the furnishing. Furniture designed by Loft Kolasiński: kitchen table, built-in wardrobes in the hall, bathroom furniture, TV chest of drawers.
The project also included the renovation of antique woodwork and the creation of the steel and glass construction on the first floor. In the project, among other things, classic furniture and lamps by Apolinary Gałecki, Klaus Uredat, Rob Parry, Asger Bay Christiansen, Miroslav Navratil, Giancarlo Piretti and Lappalainen Limari were used. Stasys Eidrigevicius’s graphics decorated the walls.

House by the Park, Loft Kolasiński 1

House by the Park, Loft Kolasiński 2

House by the Park, Loft Kolasiński 3

House by the Park, Loft Kolasiński 5

House by the Park, Loft Kolasiński 4

House by the Park, Loft Kolasiński 6

House by the Park, Loft Kolasiński 7

House by the Park, Loft Kolasiński 8

House by the Park, Loft Kolasiński 9

House by the Park, Loft Kolasiński 10

House by the Park, Loft Kolasiński 11

House by the Park, Loft Kolasiński 12

House by the Park, Loft Kolasiński 13

House by the Park, Loft Kolasiński 14

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Old Weatherboard House in Sydney Gets Modern Addition

This is an addition to an old weatherboard house set within a large garden. The idea was to create a separate sleeping pavillion linked to the existing cottage via extending the old verandah. This creates a separation of sleeping and living areas and links all spaces with the verdant garden.

Greenwich Street Loft / Jane Kim Design

This 3200 square foot Greenwich Street Loft was designed for a couple who live alone but will occasionally host their extended family. The master suite is an extension of the public space of the great room but can be closed off with a large pocket door.

Urban Spaces by ADNRA, Bucharest

Urban Spaces is a residential building located in Bucharest, Romania. Designed by ADNBA, the building includes apartments of various sizes and types. Description by ADNBA:...

Pure White House for relaxation, sun and sea breeze

Pure White House was built on top of a cliff, in Almunecar, Granada. Facing the ocean and bathed in light, the house was named...

Waterworks Presentation Centre in Toronto by Cecconi Simone

Waterworks Presentation Centre - A recent winner at the World Interior News Awards, Cecconi Simone Inc.’s presentation centre for Waterworks – a mixed-use condominium project in downtown Toronto – offered a fleeting glimpse of beauty and a preview of what’s to come.

Juliette Apartment: Redesign the Third Floor of a Single-Family Residence

Juliette apartment is on the third floor in the attic of a building from Plateau Mont Royal, Montreal, Canada, and it was remodeled in 2014 by the architect Laurent McComber. Built in 1880, this old building had a roof made of thick layers of tar and gravel.