La Condesa Charcuteria by Plasma Nodo

La Condesa Charcutería Bar - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (2)

La Condesa Charcuteria is a project recently completed by Colombian design studio Plasma Nodo.

Description by Plasma Nodo: Created away from the traditional standards of delicatessens, LA CONDESA seeks to make visitors feel special. From its food and drinks to the furniture design, this place was designed to awaken feelings.

La Condesa Charcutería Bar - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (3)

There are 3 areas in one place that allow guests to have different sensations: the terrace is the place to spend a pleasant evening enjoying different dishes and drinks from our menu. The bar is the spot to make friends while enjoying a cocktail or our selection of appetizers, a more relaxed place to enjoy during the night. Finally the lounge: the sofas, the reflections on the ceiling and dim lighting create a magical and intimate atmosphere to comfortably share an evening full of stories and memories while enjoying good food. Photographs: Daniel Mejía

La Condesa Charcutería Bar - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (6)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (4)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (5)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (8)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (9)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (10)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (11)

La Condesa Charcutería - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (13)

La Condesa Charcutería Bar by Plasma Nodo (1)

La Condesa Charcutería Bar by Plasma Nodo (8)

La Condesa Charcuteria Bar by Plasma Nodo (15)

La Condesa Charcuteria - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (12)

La Condesa Charcuteria - Restaurant and Bar by Plasma Nodo (7)

Must Read

Gambrel-Roofed Home Renovated by Kaplan Thompson Architects 1

Gambrel-Roofed Home Renovated by Kaplan Thompson Architects

The original, gambrel-roofed home in Waldoboro, Maine was built in the 1980s and set back from the water a few hundred feet. The home needed a major update and expansion, and the owners wanted to really make it a place that reflected their family spirit.