Residential ArchitectureLoftsLondon Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details

An attractive new London studio apartment, on the second floor of this old Victorian warehouse. The studio space retains it’s original Crittall windows and features white painted wooden floorboards, a generous ceiling height, and a fully functional kitchen and shower facilities.

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 1

The studio is 1,250 sq.ft and is complete with period props placed throughout the space. Located in the heart of Hackney Wick, ‘Edward’ is surrounded by a community of Victorian warehouses and overlooks sun-dappled green foliage in the distance. Photography courtesy of ShootFactory

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 2

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 3

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 4

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 5

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 6

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 7

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 8

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 9

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 10

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 11

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 12

London Studio Apartment Combining Scandinavian and Industrial Design Details 13

MND Association Office by Oktra

The Motor Neurone Disease (MND) Association needed one cohesive space on a single floor, in order to better house their teams and improve collaborative working.

São Paulo Condo Featuring Bold Colours and Historic Elements

An apartment with 160 m² from the 50's in Paulista Avenue, in São Paulo (Brazil) with a lot of history and customers willing to expose all the marks of time. Superlimão's project in the Artacho Jurado's classic Saint Honoré building, won as residents a couple linked to art, architecture and photography

Original 1960’s Villa Unit Fully Renovated on the Inside

We have reinvigorated the unexciting, worn out original 1960s villa unit in a secluded inner eastern Melbourne suburb to a “modern inner-city apartment” within the constrained budget.

Repository House by Jun Igarashi Architects / Japan

Repository House is a private residence located in north Japan, Asahikawa, Hokkaido. The house was designed by Jun Igarashi Architects. The site is located on the...

Terra Center Table by Amarist Studio

Designed by Amarist Studio, the Terra center table collection is composed by natural Alabaster Stone blocks. The stones are carefully positioned and balanced to...

Related Articles