Residential ArchitectureSmall apartmentsMenuet Boccherini Apartment in Taipei / A Lentil Design

Menuet Boccherini Apartment in Taipei / A Lentil Design

Menuet Boccherini A’Lentil Design

Menuet Boccherini is an award-winning apartment in Taipei designed for a newly wed couple. According to the living habits of the married couple, A Lentil Design planned in total a 712 square foot small space with multifunctional design and a comfortable atmosphere.

First of all, A Lentil Design planned the traffic flow to adjust compartments, and improved space utilization. The study room is equipped with movable furniture to make the space allocation flexible, and it is easy to adjust the space if there are new family members in the future. Using large glass windows to make public space seem bright and even larger, on the other hand, put down the curtain make the entire room become a private space. Moreover, to enhance the functionality of storage, they used fractional space such as the wall that the owner can store more items inside. A high space utilization rate has actually made the living environment more comfortable.

Menuet Boccherini A’Lentil Design 1

Throughout the Menuet Boccherini apartment, A Lentil Design took natural wood and earth tones materials matching light and lively decorations. The entire interior design brings a balance and shows the exclusive personality that is like the married couple. The wooden frame window acts like a real picture in the room, and every little detail not only makes people relax but also makes life full of fun and joy.

Menuet Boccherini A’Lentil Design 2

Menuet Boccherini A’Lentil Design 3

Menuet Boccherini A’Lentil Design 5

Menuet Boccherini A’Lentil Design 4

Menuet Boccherini A’Lentil Design 6

Menuet Boccherini A’Lentil Design 7

Menuet Boccherini A’Lentil Design 8

Menuet Boccherini A’Lentil Design 9

Menuet Boccherini A’Lentil Design 10

New Cross Lofts Living in Artistic Quarter of South East London

New Cross Lofts consists of 2 bespoke lofts and 2 work studios designed by the team at Chan and Eayrs. The lofts are flooded with natural light, complemented further by the limed natural tones of the panelled interior and white washed walls.

Pape Loft Inside of a Converted Church in Toronto

The Pape Loft exists inside of a converted church in the east end of Toronto. The result of this conversion is major variation from unit to unit, most of which are multi-story loft spaces with some structural quirks throughout.

Apartment AB / Kombinat Architects

Kombinat Architects, based in Ljubljana, have designed Apartment AB for a young couple. The apartment, situated in Vienna’s 8th district, is the new home of...

Hartford Residence by Clayton Korte

With an owner’s vision for a refined retreat notable for fluid spaces and artful details, this centrally located Austin residence makes the most of its steeply sloped, leafy site in an established Austin neighborhood.

Cloaked House Perched Above A Steep Cliff in Marco de Canaveses, Portugal

Cloaked House was clearly inspired by the place, a piece of land surrounded by chestnut trees, incredibly ripped into the mountain, flanked by a stream that flows down the hillside and a magnificent open view of the other side of the valley perfectly nestled into the natural landscape.

Related Articles