Residential ArchitectureHousesMews House Notting Hill by Louise Holt Design

Mews House Notting Hill by Louise Holt Design

Mews House Notting Hill

Mews House Notting Hill is a renovation project completed by Louise Holt Interior Design in collaboration with James Lambert Architects.

Project description: When our clients brought a mews house in Notting Hill it was in need of completely updating. Working with James Lambert Architects we reconfigured the interior layouts and updated the architectural elements, including new flooring, windows, raising doors and updating staircases. We designed a new kitchen and bathrooms and sprayed black an existing spiral steel spiral staircase leading to the roof terrace.

Mews House Notting Hill 1

With a brief to create an interior which was modern and fun and also incorporated our clients’ collection and love of Danish 1950s furniture we sourced and installed an eclectic mix of vintage and modern furniture and lighting from showrooms throughout Europe and the USA.

Mews House Notting Hill 2

We designed bespoke joinery throughout the house including a stunning double height bookcase to house our client’s extensive book collection.

Mews House Notting Hill 3

Mews House Notting Hill 4

Mews House Notting Hill 5

Mews House Notting Hill 6

Mews House Notting Hill 7

Mews House Notting Hill 8

Mews House Notting Hill 9

Mews House Notting Hill 10

Mews House Notting Hill 12 Mews House Notting Hill 13

Thank you for reading this article!

Subscribe to our newsletter

Vitale Headquarters in Castellón, Spain

The new Vitale headquarters rescue the essence of the original construction and provide a new look: functional, open and bright.

Contemporary Victorian Five Bedroom Extended Terraced House in Shepherds Bush, London

The house has recently been extended to include a super sleek concrete inspired kitchen and dining space. A truly unique space – the floor, kitchen island, dining table, and seating is all constructed from almost seamless concrete.

Built for Two Rock Star Clients, This Home Rests Lodged Between Two Rocks

The Two Rock house, as the name suggests, sits in between two rocky formations on a hilltop site. WOLF Architects were able to overcome the challenges of a very difficult site and in turn, reap the benefits of the peculiar conditions.

Saint Hotel on the Santorini Coast by Kapsimalis Architects

The Saint hotel is located on the edge of the traditional village of Oia, at the top of the Caldera volcanic rocks. The plot has a steep ground slope, southwest orientation and unobstructed views to the sea and the volcano.

A Bright Spot in the Mountains

Located by the Gin Lon Lake, Xizhi, “A Bright Spot in the Mountains” is only a window away from nature. This residence, occupied by two adults, a child, and their pets, features breathtaking mountain views outside its French windows.

Recommended Stories