Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by Flat6 in Hanoi

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi

Architects: Flat6
Project: Minimalist Two Bedroom Apartment
Architect in Charge: Nguyen Ba Dung
Location: Hanoi, Vietnam
Area: 103m2
Project Year 2017
Photographs: Trieu Chien

Description by architect: When we agreed to design this two-bedroom apartment, the apartment was not finished, the walls were not built but the space has been fixed. The location of equipment in the toilet and the kitchen has been waiting for the old design of the building.

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 1

We propose to adjust the apartment space in the direction of maximum open space with white color as the main. Prioritize light from the window and loggias so remove all the dividing walls in this direction. Furniture is also minimized for maximized space for living.

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 2

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 3

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 4

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 5

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 6

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 7

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 8

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 9

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 10

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 11

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 12

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 13

Minimalist Two Bedroom Apartment Designed by FLAT6 in Hanoi 14

Subscribe to Our Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Eleven Spitalfields Gallery Re-Opened / Chris Dyson Architects

Eleven Spitalfields is located to the rear of the Dyson House and Gallery project, which is the residence of Chris Dyson and his wife, Sarah. This structure was originally built in 1840, and consisted of the king trusses, supporting piers and large lantern rooflight we see at ground floor level today.

Cottage Black Provides a Retreat Within a Dense Aspen Grove

Located adjacent to its main residence in Aspen, Colorado, this simple structure provides a retreat within a dense aspen grove. The Cottage Black is placed within the only natural opening in the large grove of trees, providing carefully framed mountain views while maintaining privacy from the main house and drive.