Residential ArchitectureHousesNapa Cabin - Farmhouse Style Cabin by Wade Design Architects

Napa Cabin – Farmhouse Style Cabin by Wade Design Architects

Napa Cabin by Wade Design Architects

Architects: Wade Design Architects
Project: Napa Cabin
Interior Design: Jennifer Robin Interiors
Location: St. Helena, Napa County, California
Photography: Paul Dyer

Situated in the center of wine country, this farmhouse style cabin in the woods was designed by Wade Design Architects in collaboration with Jennifer Robin Interiors. The house is located in St. Helena, a city in Napa County, California. The Napa Cabin was originally designed as a guest cabin on a wine country property that has a main house on site.

Napa Cabin by Wade Design Architects 1

The Napa cabin features vaulted ceilings and walls cladded with our patina pine, sourced from century-old barn boards with original weathering and saw marks. The wood used here was reclaimed from a Wisconsin dairy barn. Also incorporated in the design are nearly 2,000 board feet of our interior rough pine trim.

Napa Cabin by Wade Design Architects 2

Napa Cabin by Wade Design Architects 3

Napa Cabin by Wade Design Architects 4

Napa Cabin by Wade Design Architects 5

Napa Cabin by Wade Design Architects 6

Napa Cabin by Wade Design Architects 7

Napa Cabin by Wade Design Architects 8

Napa Cabin by Wade Design Architects 9

Napa Cabin by Wade Design Architects 10

Napa Cabin by Wade Design Architects 11

Napa Cabin by Wade Design Architects 12

Napa Cabin by Wade Design Architects 13

Napa Cabin by Wade Design Architects 14

Napa Cabin by Wade Design Architects 15

Subscribe to our newsletter

His House and Her House: Urban Village Renovation by Wutopia Lab

Wutopia Lab was invited by Shenzhen Biennale to rejuvenate the building NO.4 and building NO.5 in Dameisha Village. The urban-village is a slum with Chinese characteristics. Architects hope to break the invisible limit between the city and the village through the activation of the site.

Arnold Worldwide / Havas Headquarters in Boston

When Arnold Worldwide/Havas decided to move their headquarters into the historic Burnham Building in Boston’s Downtown Crossing, Hacin+Associates collaborated with Sasaki Associates on the redesign and conversion of the 5th through 8th floors into modern workspace for the company.

Hunting House Designed for a Hunter’s Family Leisure Time

With an area of 100 square meters, this Lithuanian Hunting House was completed recently by Devyn architekti studio. Description by Devyn architekti: A shelter for a hunter's...

Rathmines House by MRTN Architects

Rathmines House is an alteration and addition to a Victorian weatherboard house in Fairfield. The poorly planned layout of the existing dwelling contained a lean-too out the back, housing the laundry and bathrooms to the north and living spaces to the south. A narrow corridor provided the only connection to the backyard.

Magic Bar Designed by GB SPACE in Beijing

Magic bar is a bar designed by GB SPACE with unique experience of close-up magic performance. This project is located at E158, Block E, Zhongjun World City, Jinhui Road, Chaoyang District, Beijing.

Recommended Stories